Kaldt og kaldere

Vinterkulden har kommet, i morges var det -23. Men ser på yr.no at det ikke skal bli så kaldt som det var meldt for få dager siden. På formiddagen var det ifølge yr -6 grader her, men det var -19 grader på min måler..
Vi som bor her er jo vant til det, men det er litt irriterende å ikke kunne stole litt på værvarslingen. Det er en forskjell på -6 grader og -19 grader.

Skulle gå en tur med Kaos i dag, tenkte jeg.. Men jeg er jo ikke så fristet til å gå i kulden, så ventet.. når det var -17 så kledde jeg på meg, selet på Kaos, så på gradene en gang til, der var det da blitt -18 igjen, og jeg fikk det da travelt med å ut før det ble kaldere.
Jeg var veldig godt kledd, var faktisk bare behagelig å gå, helt til det plutselig gikk opp for meg at jeg ikke hadde med noe til ansiktet. Jeg pleier ofte å ta med et skjerf eller noe når det er kaldt og jeg skal være ute, nå hadde jeg glemt det. Jeg hadde til og med kjøpt noe «kuldetape» eller hva det heter.. i høst, til nettopp slik bruk. Jeg har ikke brukt det før, men «måtte» over x antall kroner på en bestilling for å få det fraktfritt, og da tok jeg med en rull med slik tape. Det kostet mer med frakt uten tapen enn med tapen uten frakt, så om det er bare bortkastet så pytt 🙂
Men hverken skjerf, tape eller annet hjelper når man ikke har det med/bruker det, antar sannsynligheten for at jeg bruker noe på neste tur er stor, det ble litt for kaldt til ansiktet etterhvert.

dsc00581-800x533
Nå er ikke Kaos så vant til kulden heller, så etter 45 min var vi hjemme igjen, da var det fremdeles -18.
Kaos gikk bare fint han, kulden så ikke ut til å plage han i det hele tatt. Men han la seg ikke så langt fra ovnen når vi kom hjem, så tror han syntes det var godt med varme etterpå.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..