På tur med Hurtigruten

For et stress å skulle bli med Hurtigruten.. Nå var det litt mer detaljert enn hva jeg skriver, men tar det i grove trekk.
Når vi kom til Tromsø i natt, så kjørte vi dit vi trodde Hurtigruten skulle være, men neida, der var ingen Hurtigrute! Vi fikk beskjed om at det var havna på den andre siden av byen som var anløpet til Hurtigruten. Selvsagt var det liten tid til avgang også, så trenger vel ikke si at jeg følte meg en smule stresset.
Vi snudde bilen og kjørte avsted, når vi hadde igjen litt under en km til havna stoppet vi bilen (ja altså, jeg aner ikke hvem av oss som kom på den ideen), tok ut ungene og barnevognen for å gå resten av veien (som om vi ikke hadde liten tid i utgangspunktet?). Jeg begynte å ta ut mesteparten av det jeg hadde bruk for fra bilen, for vi skulle tydeligvis ikke ha den med videre..
Og mens vi sto der og jeg stresset mer og mer pga klokken og dårlig tid, så våknet jeg..
Hva vi gjorde i Tromsø vet jeg ikke, jeg har aldri vært der, og jeg har ingen planer om å bruke Hurtigruten.
Bilen satte vi igjen fordi den hadde så lav verdi.. det var faktisk veldig logisk der og da 🙄
Jeg lurer på om vi hadde rukket å bli med om jeg ikke hadde våknet, kanskje det ikke var meningen vi skulle bli med..
Merkelig hva man drømmer, noen ganger er det morsomme drømmer, andre ganger skumle drømmer, og så er det de drømmene som bare er merkelige.

Jeg gikk hjem fra Bismo i dag, to-tre kuldegrader og lett snø, flott vintervær 🙂 Nå er det helg og bare kos, ingen båttur.

 

 

2 kommentarer om “På tur med Hurtigruten

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..