En dag med misforståelser

Jeg hadde time hos tannlegen i dag, måte utsette timen jeg hadde forrige uke. Jeg gruer meg jo så utrolig for slike timer, men har ikke så mye valg..
Jeg tok meg noen valerina i morges og dro avsted. Etter å ha hilst og snakket litt med de på tannlegekontoret spurte tannlegen om jeg ville ha bedøvelse. Det burde fått meg til å tenke litt, og det gjorde jeg jo også, men ikke nok.
Etterhvert kom det jo fram at jeg ikke hadde time til vanlig kontroll, men skulle skifte en gammel fylling. Slik vanlig kontroll er ikke før til våren igjen.. Etterhvert hørtes det litt kjent ut, spesielt da tannlegen nevnte noe om en kant på den gamle fyllingen. Avtalen var da at jeg skulle inn nå, men det hadde jo jeg glemt! På en måte syntes jeg det var helt greit at jeg hadde glemt akkurat det 🙂

Vi hadde personalmøte på jobb i dag, og jeg tenkte jeg skulle på møtet om timen hos tannlegen ikke ble for kort/lang. Når jeg var ferdig hos tannlegen fant jeg ut at det var akkurat riktig tid, helt til det kom en sms.. Jeg trodde vi hadde personalmøte på sykehjemmet klokken ti. Men møtet var på kommunehuset klokken tolv.. Snakk om flaks at den meldingen om tid og sted kom, og da var det bare å gå hjem.

Resten av dagen gikk helt greit 🙂
Tror forresten Kaos ble litt skuffet i dag, jeg skulle klippe klørne hans, og av gammel vane hentet jeg hodelykten.. Kaos ble glad, og løp ut i gangen, han skulle ut han. Han er sannsynligvis ikke så vant til at klørne blir klippet i lys av hodelykt. Amanda begynte å sikle når jeg fant hodelykten, for da ble det mye godbiter. Kaos måtte inn i stuen å legge seg, men han er en drøm å klippe klør på, slik jeg alltid har vært vant til, før Amanda.. Problemet nå er at jeg er vant til at hunden sitter/står når jeg skal klippe, og synes det er helt greit. Kaos legge seg på siden så jeg må finne riktig stilling i forhold til labbene.
Ser ut som det kan bli lite turer neste uke.. for hver gang jeg er inne på yr sine sider så ser det ut til å bli kaldere og kaldere neste uke. Nå melder yr -17 på det kaldeste (neste tirsdag), tør ikke engang tenke på hvor kaldt det blir da 😦

dsc00551-800x533

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..