Ny suvenir

Jeg tok en rask kikk inn på yr sine sider i morges, det var egentlig ikke så oppløftende. Ser ut til å være grått vanlig høstvær til å begynne med (ja ok, er vel mer vinter enn høst denne tiden), men så blir det kaldt.. Når yr melder -13 så blir det vel – 20 eller kaldere tenker jeg,  og det uten snø på bakken. Jeg håper det er forbigående, fravær av snø eller kulden. -20 er jo fremdeles ikke kaldt her, men jeg vil likevel ha en del snø før det blir såpass kaldt.

Ble litt cacherelatert i helgen, man fikk jo suvenir om man fant en cache, så vi var å fant en cache på lørdag, som vi ikke hadde funnet før. Ikke så enkelt om man finner alt av cacher i nærområdet når det dukker opp slike datoer med suvenirer på, men denne gangen hadde vi ihvertfall en vi kunne finne. Vi har flere andre å lete etter også, men noen er litt verre å finne når det har kommet litt snø.
Noen har vi lett etter uten å finne, og ikke alle jeg «gidder» å lete etter flere ganger før det har gått en tid. Men så er det ofte slik at når man kommer til en cache for andre gang så finner man cachen nesten helt uten videre, og det uten noen hjelp.
Jeg har to cacher som «gnager» litt, den ene har vi lett etter tre ganger uten noe funn. Jeg vet at den er litt vanskelig (D5), men vi gir ikke opp 😀 Den er dessverre langt fra her, så er bare på tur til/fra Lofoten vi får sjekket.
Har en på Vestlandet nede i en skog.. dit er det ikke så langt, har bare ikke somlet oss til å dra dit igjen. Men den blir ikke glemt..

Jeg ble med som hyggelig selskap for noen andre i går, siden det var tre av mine egne cacher som skulle finnes. Vi tok med Kaos og gikk oppover

dsc00542-800x527

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..