Hvordan få høy puls

Man åpner postkassen og ser et kort..
Når jeg åpnet postkassen i forgårs så steg pulsen min betraktelig, og jeg tenkte «ikke meg, ikke meg». Men det var mitt navn som nesten lyste mot meg. Hvilket kort det var? Fra tannklinikken her.. Den årlige kontrollen, merkelig hvor fort tiden går, synes at jeg nettopp var der.
Timen passet egentlig nesten veldig godt også, så jeg har ikke noen grunn til å utsette den.
Jeg krisemaksimerer alltid i slike tilfeller som her, og har vondt i nesten alle tennene, og det er selvsagt ikke vanlige hull det er snakk om heller.. Nå tenkte jeg «det får da være måte på, ta deg sammen». Dette gjentar seg hvert år, og jeg er like glad hver gang jeg er ferdig der (ja stort sett), så hvorfor skal jeg da gå å grue meg så lenge før, for noe som går bra? Det hjalp mye, og jeg følte meg plutselig mye bedre. Og da tenkte jeg (dessverre) videre, at siden jeg nå følte meg litt roligere med tanke på tannlegebesøket, så kom det helt sikkert til å vise seg at denne gangen gikk det ikke bra likevel.. hahaha. Da var jeg ikke så rolig lenger.. og alt er tilbake til det gamle. Jaja, de er veldig greie og koselige der, og hvor mye kan gå galt fra ett år til et annet? Vel, det får jeg svar på om en uke.

 

Vi har fremdeles flott høstvær her, håper det fortsetter en lang stund. Har litt småtteri å gjøre til helgen, men håper på en fjelltur også, bør benytte anledningen før kulden/snøen kommer.

dsc00493-800x533

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: