En skikkelig kalddusj 

Noen ganger kan man få seg en real kalddusj. Denne her kommer jeg til å huske lenge, veldig lenge!  
Fredagskveld fant vi ut at etter en lang dag med et par våte turer, så kunne det være veldig greit å finne en campingplass å overnatte på, med de fasiliteter som hører til en slik plass. Jeg søkte på campingplasser på nett, og fant en som så bra ut. Vi kjørte dit og fikk plass. 

Vi skulle lage oss middag og slappe av resten av kvelden, men før det så var det veldig fristende med en god varm dusj, der man ikke trengte å tenke på plassen.. Jeg tok med en haug med mynter, alt av toalettsaker jeg skulle bruke osv osv. Dusjene var fine, og jeg lainet opp rene klær, hudpleieartikler (man er da på tur..), hårføner og alt annet.. Kledde av meg fort, puttet penger på automaten, hoppet inn i dusjen med såpen og begynte å såpe meg inn med det samme jeg slo på vannet. Automaten går på tid, og jeg er ikke så vant til slike automater, så vet ikke om de minuttene man betaler for er fra man slår på vannet, eller om man kan slå av vannet og på igjen for å utnytte tiden skikkelig. 

Vel.. Jeg merket fort at vannt var kaldt, og prøvde å skru på blandebatteriet, der man stiller inn temperaturen på vannet. Men vannet forble kaldt! Jeg prøvde å dusje litt til, for man sparer ikke på såpen når man dusjer.. Men jeg fikk nesten pustestopp pga det iskalde vannet, og måtte rygge bakover mens jeg hev etter pusten. Det var nesten skummelt med den reaksjonen. 

Det får da være måte på hvor glup man må være for å stille inn temperaturen tenkte jeg, og prøvde igjen. Men vannet forble like kaldt. Jeg hadde ikke så mye valg.. måtte bare få dusjet av meg den fordømte såpen, men jeg hadde blitt så varm av «irritasjon» at vannet nesten freste når det traff meg. Når jeg var ferdig med å dusje var jeg varm.. såpass varm at jeg tok å vasket håret også, for å prøve å få ned min temperatur..

Etterpå renset jeg det varme ansiktet, og tenkte på den anmeldelsen jeg i utgangspunktet skulle gi plassen, fem stjerner.. nå var den nede i -1. 

Når jeg endelig var ferdig og gikk tilbake til bilen så var humøret litt bedre, såpass at når jeg var ferdig med å fortelle historien til Tore, som ler enda.. så så jeg jo litt humoristisk på det. Og når han gikk for å dusje, så ble jeg med.. neida, jeg gadd ikke dusje en gang til, men jeg skulle se om han fikk varmt vann. Han valgte smart nok ett annet dusjrom enn meg, og han fikk varmt vann 😠 

Jeg vet ikke hva som skjedde med varmtvannet når jeg dusjet, annet enn det ikke var der.. Men, lyset på automaten var grønt, jeg puttet på riktig mynt, den forsvant, og jeg så ikke etter om lyset på automaten da var riktig da, siden jeg var mest opptatt av å utnytte vannet.. og vannet kom jo med det samme. 

Når vi var ute å gikk en tur senere på kvelden (var jo en cache like ved, ved et badeanlegg..) så stakk jeg innom resepsjonen og fortalte om dusjen, de skulle sjekke det, og jeg fikk igjen mynten min 😂

Nå etterpå er jo episoden morsom, til og med jeg ler godt av den. Men der og da, lang dag, klissvåt pga et par turer i regn, pluss svett og varm etter samme turer.. Og jeg gledet med så mye til en lang varm 🚿.  

Sanitæranlegget var forresten slik at a hvert dusjrom hadde dør rett ut i åpen felles gang for toalett, dusj og alt annet, så det å bytte dusj var ikke noe alternativ. Dessuten hadde jeg jo brukt så lang tid på å stille opp alt jeg skulle bruke.. man er da systematisk så alt skal være enkelt. 

Jeg var forøvrig veldig våken resten av kvelden.. og middagen ble veldig god 😊

2 kommentarer om “En skikkelig kalddusj 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..