Feriestart

Da har vi startet på ferien vår, og er som vanlig ikke kommet så langt.. Snåsavannet er vel nærmeste sted jeg vet om her.

Vi har funnet 10 cacher i dag, og med en misforståelse et sted.. så ble det noen mil ekstra. Jeg trodde vi kjørte mot en cache, Tore trodde vi kjørte mot en annen cache. Var cachen Tore mente vi skulle til som var den riktige, men alt passet med den jeg mente også, bortsett fra noen mil. 

Vi har shoppet, blant annet Valerina.. Vestfjorden venter. Jeg forstår ikke de som står i kø og stresser for å komme over lenger nede, vi kjører jo langt nord før vi tar over, og enda så knasker jeg Valerina før vi kommer så langt.

Jeg fornyet meg litt før vi dro, bildet viser ikke hvor flott denne fargen egentlig er, den er bare nydelig. Ene barnebarnet lurte litt på hvorfor mommo hadde grønt hår, jeg manglet litt god forklaring der.

Vi fikk forresten veldig god hjelp til å finne en cache i dag, ved en båthavn. Vi lette litt, og plutselig dukket en muggler opp. Ikke bare kunne han fortelle hvor cachen lå, han krøp ned og under.. for å hente den frem 😎

Ble litt sent før vi tok kvelden ikveld, så blir vel noen flere ord i morgen kveld 😊

4 kommentarer om “Feriestart

 1. Merkelig hvor lang tid en kjøretur kan ta når man skal lete etter cacher underveis 😉 Er derfor jeg ikke kan legge opp til cacher hele veien når vi f.eks. skal til dere, da hadde vi trengt et par-tre dager på å komme oss fra Halden til Skjåk 😀
  Så kult å få hjelp av en muggler!!! Det skjer ikke ofte!
  Kult med grønt hår! 🙂

  Liker

  1. Ja vi kom oss ikke så langt i dag, men var ikke noe bra cachevær heller, regn.. Bra vær ved båthavnen da 😀 Og du skulle sett de edderkoppene 😮 Muggleren var så elskverdig å vise meg et bilde på mobilen sin.. Han kan være glad han har mobil, snakker om edderkopp 😲
   Takk! 😘 Det grønne blir dessverre gradvis borte, du kan tro jeg ble skuffet. Kan jo farge det opp igjen, men sjansene for at jeg som ikke like å «ha time» noe sted gjør det er nok heller mindre. Men er jo ikke så morsomt om man har det hele tiden heller, får ta en rødfarge til jul, og gult til påske. Ja, og så lilla til advent 😀

   Liker

 2. Tenker jeg skal vise deg innsiden av kummen på hytta (der vi skrur av og på vannet), da skal du få se på edderkopper da. Grøss!!! Måtte skru på vannet om torsdag, og jeg kjente jeg er utrolig takknemlig for at Eileif tar seg av det normalt sett.
  *ler* Det hadde vært kult da, å ha forskjellig farge avhengig av årstidene og høytidene! Når det røde til jul er utvasket, må du ha en hvit stripe for å symbolisere snø og vinter! 😀

  Liker

  1. Tror jeg står over den kummen 😰 Hjemme har jeg så effektiv en spray, den er gull verdt! Edderkoppene holder seg borte i mange uker etterpå.
   Hehe, jepp. Det blir nok ikke så ofte det blir noe farge, men morsomt en sjelden gang.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..