Typisk sommervær

I et ene øyeblikket er det sol og varmt, så begynner det å bli kaldt.. og så kommer regnet. Heldigvis rakk vi akkurat å bli ferdig med å spise, ute i går, før regnet kom.
Værmeldingen skifter fra dag til dag, og fra morgen til kveld, så blir litt vanskelig å planlegge noen ganger, og når man planlegger litt, da kommer det et vær som ikke var på værmeldinger. Jepp, akkurat som en sommer skal være 😀

Godt det er helg, i går natt sov jeg dårlig fordi Kaos var urolig. Hvorfor han var urolig vet jeg ikke, han skulle ikke ut, hadde vann, og hadde spist. Spørs om det var varmt. Jeg våknet ihvertfall hver gang han sto opp og gikk litt, og det var noen ganger. Vanligvis hører jeg han ikke i det hele tatt, og når jeg står opp om morgenen så knapt nok han leer på øyelokket når jeg tråkker over han.
I natt er det ingen hun å skylde på, jeg våkner fire, helt våken, og fikk ikke sove igjen! jeg burde ha stått opp..
Til natten så skal jeg sove uansett, i morgen er det fri, så kan sove lenge også.. haha.

Fikk gjort såpass mye på jobb før helgen at jeg liksom er i rute.. da føltes det bra å avslutte til helg også.

IMG_4447 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..