Nesten, er ikke bra nok

Noen ganger kan nesten være mer enn bra nok, men i dag når jeg trodde jeg skulle komme unna med «nesten», så var det ikke bra nok nei.
Hadde time hos legen fra morgenen, er bare noen meter å gå fra der jeg jobber, så trenger ikke stresse for å rekke timen (bare jeg husker den).
Jeg kom inn til legen og snakket med han, skulle ta noen blodprøver, og legen spurte om jeg var fastende?
Jeg: Nei, jo, ja forsåvidt, nesten.. Der var ikke nesten bra nok gitt, selv om jeg prøvde å forklare at det var ikke mye om å gjøre 😛 Så da er det å troppe opp på nytt i morgen, enda tidligere.. Nå har jeg lapp på kjøleskapet hjemme, og en lapp på kontorpulten min, «ikke spis eller drikk», står det der. Så da gjenstår det å se hvordan det går..

Etter jobb i dag, som forøvrig gikk veldig bra. Har begynt med bl.a voksing.. kjennes bra ut for resten av meg å drive med litt slik en stund nå tror jeg. Ryggen og skulderen begynner å bli slitne, kjedelig når resten av meg ikke er det. Men det var ikke dette jeg skulle skrive,jeg skulle skrive at jeg og Amanda gikk en tur i skogen, og hørte skogens ro.. etter jobb. Det var veldig fint turvær, men vi hadde selskap av noen som var litt klengete og innpåslitne, jeg kjenner at jeg snart har nok av fluer!

Etter turen så hadde jeg selskap av gressklipperen en stund, ikke for at det var så nødvendig nå, men har ikke lyst til å klippe plen i helgen, og det gikk jo veldig greit nå, ikke mye å tømme.

IMG_4444 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..