Energien

Energien min dro på en liten ferie for en tid siden, men nå er den tilbake, og heldigvis til riktig tid 😀
Og med energien på plass igjen gikk jobben unna som bare det i dag, og da var det litt irriterende at fitbit armbåndet mitt lå hjemme.. typisk!
Jeg klippet alt av plen når jeg kom hjem, og da hadde jeg husket på å ta på armbåndet, og fikk en bra sum.. desto mer irriterende med «manglende» aktiviteten fra før i dag, som ikke ble registrert. Da jeg klagde til Tore sa hadde han en veldig fin løsning, kunne bare dra på jobb igjen og gjøre opp igjen det jeg gjorde før i dag, haha..

Jeg er fremdeles veldig tilfreds med det, det som er litt irriterende er at jeg alltid må lade det når det ikke passer.. husker ikke på lade det før jeg må.
Ellers er det veldig viktig å ha det på «riktig» hånd, jeg må ha mitt på høyre for at det skal fungere best.

Jeg «stresset» med å klippe plen pga regnet som skulle komme.. det har ikke dukket opp enda. Men Amanda er tydeligvis overbevisst om at det blir regn, hun drar inn absolutt alt fra verandaen, som ikke skal inn..

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..