Powertrail i endring

I dag skulle vi ha en «hjemmedag», men det ble ikke helt slik. Har lenge tenkt å endre litt på powertrailen jeg har, og i dag begynte vi på det. Rakk 30 stk, før vi ga oss.
Det som var litt morsomt var at vi rakk igjen et par geocachere, og de fant en av cachene før oss, når vi sto der samtidig 😛 Men det er litt irriterende når cachene blir flyttet, en av de som har hint «ved stein» (som en del av de hadde..) fant jeg igjen under en rot. Og slik er det en del av. Og det er heller ikke så enkelt når hintet er «ved stein», og det ligger ørten steiner der. PT’en ble nok litt vanskeligere enn jeg mente. Så da var det å forandre den litt, forhåpentligvis til det bedre 😀
Håper vi får tatt de alle «over» Åsen med det første, så får vi se litt på de andre, har kjøpt noen andre korker også..

Har fått ryddet ut av bobilen en del i dag, må ha litt oversikt over klær osv før ferien, og så må jeg orden den litt før helgen 😀
Tror det blir å skrive en liste eller to før ferien over hva jeg skal ha med, spesielt siden vi kanskje blir borte litt lenge.. må ihvertfall ha med nok mat til Amanda.. Klær er ikke bare bare, må jo ha klær til forskjellig vær.. og så er det alt dilldallet man «må» ha med.. Når jeg er på ferie vil jeg ha med meg det jeg trenger for å få en mest mulig lettvint og koselig tur.

Tok med Amanda på en liten skogstur i kveld, hadde tenkt å gå en bestemt plass.. men Amanda skulle gå en skogsvei, så da gikk vi skogsveien 😛 Ble litt lettere tur, og etter to minutter tenkte jeg at jeg lærer aldri! Jeg tok på meg en ekstra genser før jeg gikk, slik tull. Jeg blir alltid så varm, kan knapt nok huske at jeg har vært kald på noen tur. Vi har ikke de helt store sommertemperaturene for tiden, men flott til tur 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..