Noe rart som skjer

I ettermiddag skjedde det noe rart, jeg forsto ikke helt hva som skjedde til å begynne med. Jeg så ut og så at det var noe annerledes ute, uten å kunne si hva det egentlig var.. når jeg noe senere var ute så fant jeg ut at det kom noe fra himmelen, og det var vått! Det regnet!
Siden vi bor i Skjåk er vi ikke så vant til mye nedbør (akkurat det kan nok diskuteres..) men nå i vår og sommer så har det vel ikke vært noe nedbør. Det har vært så knusktørt at det nærmest knaser under føttene når man går tur. Nå håper jeg ikke at vi får nedbør for lang tid.. det skal komme noe regn igjen søndag, og da er det nok for denne gang synes jeg.
Det så ut til å kunne blir lyn om søndag også o_O

Jeg har forresten nytt tema på bloggen.. noe som jeg fant ut ble en del jobb. Er ikke ferdig enda, men håper virkelig ikke alt er like «vanskelig» som med menyene. Måtte ordne «undermenyene» eller «rullgardinene» på menyene i går, jeg trodde det kom av seg selv, det gjorde det ikke. Ikke var det samme måte som jeg gjorde på forrige tema heller, selvagt! Men etter litt mye om og men så fikk jeg det plutselig til, da hadde jeg prøvd mange måter å få det til på, men man lærer da litt underveis 😛 Og så ser jeg at smiley blir på egen linje, uansett hvor man setter de, pussig.

Så tror jeg at headeren må ordnes litt, er i orden hos meg og de maskinene jeg har sett på, men noen steder er den litt rar. Jaja, da blir det mer å lære..

 

Barnebarna kom i ettermiddag, så her har det vært liv og røre 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..