Woolf godbiter, og store godbiter

Godbiter til hund, må jo fylle opp litt til sommeren 😀

I vinter/vår har jeg lett etter noen bestemte godbiter til Amanda, først noen store biter av hjort og blåbær, og en del av Woolf sine godbiter.

De store med hjort og blåbær er fine pga at da tygger Amanda en og annen godbit..  Jeg var så heldig at jeg fant en stor pakke av de, da ble de en del billigere også. Kjøpte med litt annet, men fikk feil type av den andre av samme merke, så fikk av hare! Skulle ha av and, men jeg får vel bare glemme at det er hare i de.. Dental pakken fikk jeg med 🙂

Den lille runde boksen var noe jeg kjøpte for å komme over grensen for fri frakt.. er noe tørket hjerte eller noe.. tror det blir populært for det lukter «litt», og ser ikke ut for annet enn at noen liker lukten (det er ikke meg)

Disse godbitene er kjøpt Her

IMG_4224 (800x763)

Woolf sine godbiter har jeg lett mye etter, spesielt siste tiden. Har funnet noen få av de her i Norge, men ikke de jeg ville ha. Nå siste ukene har jeg sjekket i tyske og danske nettbutikker, men det ble ikke enkelt. Enten så sende de ikke til Norge, ellers så ble det så dyrt at jeg ble nesten målløs.. Så jeg ga egentlig opp, og fant ut at det finnes da andre godbiter. Like før helgen kom en mail.. en norsk nettbutikk hadde Woolf godbiter, og ikke nok med det, de hadde de på salg,med 40 % avslag! Jeg tror de har hele utvalget, og det er en del. Ble litt vanskelig å bestemme seg, men jeg ende opp med «noen» pakker..  Pakken ble raskt sendt og i går kom den.
Jeg oppdaget nokså fort at noe måtte være feil med innholdet.. det hadde nok gått litt fort i pakkingen fra de, for jeg hadde fått med noen pakker for mye. Jeg kontaktet de for å si fra, men fikk bare beholde pakkene. Det er jo ikke billig å sende de fram og tilbake heller, og jeg klaget jo ikke 😀

Her er alle fra Woolf (19 forskjellige), de er kjøpt her

IMG_4261 (778x800)

IMG_4268 (1024x914)

«favoritter»woolf soft blueberry strips

Jeg synes det er greit med store godbiter så Amanda får smakt de skikkelig, men i en del situasjoner så er det greit med små, så hun kan få mange biter i løpet av kort tid.. da er det veldig greit med godbiter som smaker godt.

Ikke bare Amanda som liker godbiter, Kaos har vent seg til å få godbit i et par spesielle situasjoner, det var fort gjort gitt. Men han er litt mer forsiktig av seg, han luktet på godbitene før han spiser de, det tror jeg aldri Amanda har gjort.

Nå er det tid for «godbiter» til meg også, pannekaker med blåbær 😀

6 kommentarer om “Woolf godbiter, og store godbiter

 1. Dette med godbiter kan være vanskelig. Noen ganger vil man at de skal tygge litt, andre ganger er det kjekt at de er små. Og så kommer det jo an på hvor kresen hunden er, det skal jeg love deg at Nairo er. Glemmer aldri da han var valp, og jeg ville ha ørsmå godbiter til daglig trening. Kjøpte noen billige greier, har aldri sett en hund spytte ut noe så fort, skulle tro han trodde det var giftig :p
  Grattis med nytt utseende på bloggen! Veldig fint, og veldig lettlest 🙂 To små ting: toppbildet er for stort, så jeg ser ikke toppen av hodet til Amanda, og så ser jeg bare halve teksten der det står BoerboelHeidi. Men det kan selvsagt være oppløsningen på min skjerm 🙂 Og så finnes det ikke noen direktelink for å kommentere, man må trykke seg inn på selve innlegget. Men det er jo egentlig bare en bagatell 🙂

  Liker

  1. Jg kan om det så bruke tørket brød, eller vanlig brød til Amanda, ned går det med en gang. Men de gangene jeg ønsker å belønne henne er det greit med noe som smaker bra, ihvertfall bedre enn brød..

   Takk 🙂 Men så rart da, jeg strevde så lenge for å få bildet til å passe, og fikk det endelig til, ble som du sier til å begynne med,men nå ser det normalt ut hos meg. Må se om jeg finner noen andre å sjekke med også.
   Det med kommenteringen tenkte jeg ikke engang på hvordan så ut, men man kan visst gjøre en del endringer her også.. ser det ble noe tull med noe annet, så får se litt på det i helgen.
   Likte dette temaet med en gang jeg så det, og har sett litt på det før jeg fant ut at jeg byttet. Ble det for galt kan jeg bare bytte tilbake mens jeg fremdeles husker hva det andre heter 😀

   Liker

 2. Type godbit og størrelse kommer helt an på situasjonen 🙂
  Jeg har sjekka i både Firefox og Chrome, og toppbildet ser likt ut begge steder. Men, som sagt, det kan ha noe med oppløsningen å gjøre 🙂
  Jeg likte temaet også veldig godt! Liker absolutt best å lese mørk tekst på lysere bakgrunn 🙂
  Hmmm…nå trykket jeg på «Svar» under din kommentar, men da kom det ikke opp noen «Send»-knapp (eller lignende), så da må jeg skrive en kommentar som ny tråd. Snodig.

  Liker

  1. Flott at du sjekker, jeg har sjekket et par maskiner her, og explorer på min, ser at det er litt forskjell, men ser hele hodet og navnet. Får se litt mer på det, for det er ikke så vanskelig å endre på om det trengs.
   Jeg kan forandre fargen på bakgrunnen her også 😛 Men akkurat nå likte jeg denne slik den er, stusset litt på at teksten blir så stor, så måtte sjekke hva zoom sto på hos meg..
   Jeg kan svare både under ditt svar, og mitt eget om jeg går inn med en annen nettleser (slik at jeg ikke er innlogget), så det var rart ja. Men det kan jeg sjekke ut selv 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..