Etter sol

.. kommer regn, og nå i ettermiddag og kveld har det regnet. Men det skal bli flott vær og sol igjen, heldigvis før helgen. Vi har virkelig har hatt flott vær siste tiden, greit å kjenne på følelsen av sommer. Jeg rakk akkurat å vanne rundt alle steder før regnet kom..

I morges når vi dro på jobb oppdaget jeg at det skulle være papirinnsamling, typisk meg å oppdage det samme dag. Så når jeg kom hjem fra jobb så var det å ile ned i kjelleren, ta med det som var oppe av papir og sortere i noen esker. Det viste seg etterpå at jeg ikke hadde trengt å stresse så veldig.. fire timer senere kjørte «de» rundt og tok med seg papiret.

Amanda tar både vær og papir med ro, vel forsåvidt.. papir er noe hun liker, bøker, blader, regninger.. og annet. Hun kvir seg ikke for å hente papir som ligger på bordet heller, om hun skulle ha et kjedelig øyeblikk og glimt i øyet 😉

thumbnail_DSC_0023 (800x437)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..