Medisin og biola

Da ble det søndagskveld, og Amanda er like bra som i går, så dette har gått veldig bra hittil. Da er det å krysse fingrene fremover også, og håpe det bare var noe forbigående. Fremdeles like enkelt å få i henne medisin, nå la jeg tablettene på gulvet isteden for å la henne ta de fra hånden, tablettene er store!

 

Nå er det nok ikke noen fare med denne medisinen til Amanda siden det ikke er lenge hun skal ha den, men tilfeldigvis hadde jeg kjøpt biola til helgen, og den jeg hadde kjøpt til meg var ikke god.. Så da hadde jeg fire flasker til overs.. flaks for Amanda, som liker biola veldig godt. Jeg tømte over i matskålen hennes, men her er ei som skal ha hver dråpe, så hun måtte sjekke nøye for å prøve å få siste dråpen også

biola til hund

 

 

Vi har vært å funnet noen cacher i dag, tre stk.. og to dnf, det hører jo med når vi cacher i hjembygda 😛
Er vel noe med at man bor her også, så kan alltids tilbake for å lete mer. Og så ville jeg ikke være borte for lenge heller.

4 kommentarer om “Medisin og biola

 1. Du skulle sett den kampen jeg har for å få i Nairo svensketablettene hans! Nå er det riktignok hos veterinæren, et sted han hater, men der er det bare å stikke de så langt ned i halsen hans som overhode mulig, bli tygget på i forsøket, og håpe at han ikke spytter de ut. Imponerende av Amanda å bare hive de innpå!
  Ble to funn på meg i dag, en lang kjøre-PT som ble publisert når vi var ute i skogen i går. De to jeg tok i dag er det gangavstand til hjemmefra, første gang i historien!

  Liker

  1. Jeg har video av Amanda når hun spiser noen kapsler også, Atopica var det vel, jeg rakk knapt nok å filme før hun spiste de.
   var nok en gang jeg strevde, men husker ikke hva eller når, men måtte legge tablettene inn i noe mat mener jeg. Men jeg vet at det kan være vanskelig, så akkurat nå er jeg glad hun spiser «alt».
   Amanda lærer aldri at det kan være skummelt hos veterinæren hun, hun er like ivrig å inn der som hun er hjemme hos far min.. drar som bare det for å komme seg inn. Jeg forstår ikke den hunden altså 😛

   Så greit å ha noen nær hjemme også da, får håpe det blir flere 😀 Jeg fant igjen en cache i dag jeg..

   Liker

 2. Santo brydde seg vel aldri om veterinæren, såvidt jeg kan huske. Arkas var redd og dermed potensielt farlig, så han hadde alltid munnkurv når vi var der. Nairo er heldigvis ikke farlig når vi er der, men det er et slit uansett.
  Nja, jeg vet ikke helt om jeg vil ha flere cacher så nært meg. Er ikke noen naturlige gjemmesteder her egentlig, ikke noe å vise frem.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..