Du som er så tynn

Jeg hadde tenkt å skrive et innlegg om tynne folk en stund, men har ikke kommet så langt enda, det kommer..  Men en jeg kjenner veldig godt skrev en veldig bra status på facebook i helgen om litt av det samme, og jeg spurte om jeg kunne dele det på bloggen, og det var greit.
Statusen er skrevet på dialekt, som jeg sliter litt med å lese, selv om jeg snakker samme dialekt.. så ta deg litt tid 🙂

 

«Fæ høre dæ titt å ofte at nå må du bynde å eta meir, nå må du legge på d så kje buksæin dætt tå d, kjøp d buksesælla så hæng buksa di på.

Æ dæ virkele slek som æ nødvendig å gå rondt å si til folk? For summe så handla dæ um en uskyldig spøk, men for guds skyld dæ går an å tenke se litt um før n offna kjeften sin å si sleke ting, for dæ æ kje sikkert at dein person som dæ bli sagt t tæk dæ som ein spøk. Summe har kroppsproblem å æ kje fornøyd mæ se sjøl, andre kæin ha sjukdomme som gjer dæ vanskele å forandre kroppen, å da æ dæ kje nødvendig at andre ska kåmmå å gni dæ inn. Folk flest som har någre kilo ekstra / skulle haft no kilo ekstra æ nok klar over dæ sjøl. Våre my bedre um folk sett pris på personæin som døm æ, å prøve å motivere å støtte upp istedenfor å rive ne!
Å trur virkele folk at dæ æ eit luksusproblem å vrra tunn? Æ dæ så mye bedre å ha vansker mæ å legge på se i forhold t å prøve å legge tå se någre kilo? E starta ein instagram konto for ei ti sia. Sia e nå har funne ut at e sku bynde å trene litt så vart dæ fort ein såkælla fitness konto, å dæ starta mæ at e sjøl sku bli motivert tå å sjå framgangen min i treninge mæ bildæn e la ut.
E æ fæ høre att en god del både positivt å negativt um dæ, men vist e greie å motivere andre på veigen min samt me sjøl så æ dæ en meget stor bonus for! Vist dæ kje hadde vårre for døm som kjem mæ slibrige å kanskje støtandes kommentare så æ dæ kje sikkert e hadde komme t byndt mæ treninge. Derfor vil e rette en stor takk t eille som meina døm har no døm sku ha sagt um kroppen min!
Men æ meget sikker på at e hadde greid passa pån sjøl å 😉 «

Noe å tenke på 🙂 Jeg tok like gjerne et bilde fra profilen også jeg

13240770_899446726868431_2298223435167786615_n

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..