En ny dag med Mystery

I dag har vi hatt en veldig fin cachedag, har vel funnet ca 25 cacher, og en del interessante steder. Skal skrive litt mer detaljert med en del (?) bilder når jeg kommer hjem. På denne turen skulle vi ta de som lå naturlig til langs veien.. Det kan nok diskuteres hva som er det, men har blitt noen små spaserturer. Nå i kveld begynte det å regne, heldigvis etter vi var ferdige med å cache.
Vi forandret kjørerute først en gang, husker ikke hvorfor, men sikkert for å ta med en cache eller noe slik. Så måtte vi snu nå i kveld, siden veien vi skulle kjøre var stengt 😞 Vi skal fremdeles om Beitostølen i morgen, tror jeg.. Har blitt noen små *host* misforståelser i løpet av dagen, men det er man jo så vant til, veier kommer og går 😎
Jeg har ned to par sko, noe osm egentlig ble ett par for lite. Har heldigvis med mange par sokker/labber, og har et bra tørkeskap. Turen til ene cachen vi fant var bare myr, snø og vann.. ikke var det så mye spesielt med den heller, men nå har vi funnet den.
Vi har fått bruk for stigen på denne turen også, kunn Enok ha fått tak i cachen uten også, men det så ikke så trygt ut. Jeg merker jeg er litt forsiktig noen ganger, men det er jo greit å kjenne sine begrensninger, og ikke ta unødvendige sjanser, sier hun som snubler på flate veien..

Vi har forresten snø her vi står, spørs om jeg skal be med Amanda og Tore på en liten snøballkrig ⛄

Det blir en del kirker underveis, selv om vi har kommet «i mål» med kirke challengeren, det har blitt interessant å se de forskjellige kirkene. Men så er det ikke alle som har cacher, det er synd, for de besøker vi ikke.. På denne turen er det to kirker som jeg husker bra, ene fordi den var en fjellkirke, tror jeg.. Og den andre fordi den var stor.. Bildene ligger på kamera mitt, så får de ikke med i dette innlegget, men har to andre kirker jeg tok bilde av med nettbrettet

image

image

Hvor vi har kjørt og alt slik kommer i neste innlegg, etter jeg har rådført meg med sjåføren.. Jeg stoler ikke helt på denne kartleseren jeg heller, jeg kan ratt finne på å si vi har vært et sted vi ikke har vært  😂 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..