Event helg i Skjåk

3-5. juni blir det fire event i Skjåk! Det er noe å være med på 😀
Det starter fredag 3. juni med GC6HPBT møt familien Holen i Skjåk, så er det ett på dagen lørdag 4.juni GC6FQ6M Skjåk ståk, det blir et nytt ett om kvelden GC6J1M4 Flash mob event Skjåk 2016, dette er noe jeg aldri har vært med på før, WWFM (World Wide Flash Mob). Jeg gleder meg veldig til dette, det kan ikke annet enn å bli veldig morsomt, for flere.. Og «tidlig» på søndag 5. juni GC6FZN9 Skjåk event, Hullevåll.
Jeg har på søndagens event en liten serie med cacher som det blir event FTF på, vil si at alle som er på eventet søndag får logge FTF.
Jeg har også en mistanke om at det kan komme litt annet nytt før/til helgen, og kanskje i løpet av helgen også. Vi har fra før veldig varierte cacher i Skjåk, så her tror jeg det vil være noe for de fleste 🙂 Det foregår andre ting i Skjåk denne helgen også, som kan være morsomt å ta en titt på, 
Ståk i Skjåk (Fjuken.no)

cacher skjåk mai16

Dette ble et elendig bilde 😦 Men gå inn på geocaching.com og se på kartet der 🙂

 

2 kommentarer om “Event helg i Skjåk

 1. Kos dere med eventene!
  Jeg har vært med på ett Flash Mob-event, da satt vi på fluktstoler med paraplyer uten å snakke sammen foran inngangen til ett av kjøpesenterene i by’n. Artig! Og jeg ser at deres WWFM blir artig også 😉
  Jeg trenger ikke gå inn på kartet på geocaching.com for å se på cachene hos dere, de kan jeg nesten utenat 😀

  Liker

  1. Jeg har lest om forskjellige typer slike event, og det er jo så mye morsomt 😀
   Hehe, ja det kan du nok, og du får anledning til å finne mange av de til sommeren 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..