TB Hotel

Det ble en veldig rolig 17. mai på oss i går, var å la ut et TB Hotel, var å fant en cache, spiste deilig lunsj, og middag senere på dagen. Ellers ble det bare å slappe av å se litt på tv. Egentlig helt greit å starte på jobb i dag, er jo onsdag 😀 Om to dager er det helg! Snakk om herlig uke altså.

Jeg hadde tenkt å legge ut et TB-hotel i fjor vår, måtte vente til snøen forsvant.. men når snøen forsvant så var det ikke plass til noen litt større cache, så da ble det ikke noe av. Fant et annet sted noe senere på høsten, men fikk aldri somlet meg til å spørre om å få ha en cache der, og plutselig så var det en annen cache der. Slik er jo litt typisk noen ganger, men om det ikke ble cache på meg der, så ble det funn på meg, for da kunne jeg logge den andre.
La hotellet på is så lenge, for hadde lyst til å ha det et sted som ikke var langt fra allfarvei, og også snøsikkert. Og nå plutselig i helgen så kom det en fin løsning, og hotellet ble en realitet.

Jeg har vel egentlig ikke så store forhåpninger med å sende flere TB’er ut på reise, men gjorde et nytt forsøk, og sender ut Pingy.. så får man se da.

IMG_3761 (800x671)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..