Alarmen gikk

Noen ganger kjenner jeg at jeg kan bli litt irritert over å ikke tenke litt over hva jeg burde ha gjort. Nå er det jo langhelg og dermed mange fridager etter hverandre, noe som er virkelig godt. Noe av det beste med det er at jeg kan sove lenge, ligge lenger, og ikke trenger «stresse» med å ordne forskjellig før det er på tide å dra. Kan bare stå opp, og daffe rundt litt.
I dag er det 2.pinsedag, og en mandag.. mobilen min er ikke så smart at den skiller på slike ting, når jeg har satt alarmen til å starte 5.20 fra mandag til fredag. Så alarmen gjorde jo bare jobben sin, og jeg våknet og trodde faktisk jeg skulle på jobb, tenkte at disse dagene hadde gått veldig fort.
Etter litt når jeg fikk tenkt meg om, så fant jeg jo ut at det fremdeles var fri, og sovnet igjen. Er jo en god følelse å bare kunne legge seg til å sove igjen, men blir ikke helt det samme når man våknet på den måten.
Amanda sov heldigvis litt til også, men så syntes hun at hun ville ha litt oppmerksomhet, og jeg har ikke helt sansen for en labb som tråkker meg på håret, og en annen som drar i hodet mitt for at jeg skal snu meg.. til slutt la hun hodet sitt på mitt, og pustet meg godt i øret. Hvem sier at det ikke er kos med hunder som liker nærhet..

Jaja, klokken er ikke så mange enda, og hundene er matet (vel, bare en.. den andre spiser ikke frokost) og luftet, så får vi se hva vi finner på å gjøre i dag, om vi i det hele tatt skal gjøre noe. Været ser fantastisk ut, blå himmel, sol og iskald  trekk når man kommer ut..

IMG_3576 (800x584)

2 kommentarer om “Alarmen gikk

 1. Åh, så tråkig å bli vekket når du ikke trenger det! Det er derfor jeg setter på kun én alarm hver kveld istedenfor å sette den på repetisjon. Da trenger jeg ikke tenke på at den vil vekke meg på feil dager, jeg slipper å irritere meg over alarmsymbolet øverst på skjermen, og jeg er disiplinert nok til å aldri glemme å sette på alarmen 🙂
  Vi har hatt en nydelig tur i havgapet i dag, blogginnlegg kommer i løpet av kvelden 🙂

  Liker

  1. Jeg må ha repetisjon, husker det ikke hver kveld, og siden jeg er oppe så tidlig så tør jeg ikke satse på at jeg våkner uansett. vel, våkne gjør jeg nok, men sannsynligvis ikke tidsnok.
   Så spennende, havet er jo litt fjernt fra fjelltopper 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..