Pisk på soverommet

Pisken jeg hadde «gjemt» på soverommet var ikke så gjemt likevel, så mye for å være litt diskré. Det kan ha noe med fargen å gjøre, den er jo selvsagt rosa 😎

Her ligger den, «gjemt» på gardinbrettet, klar til bruk

IMG_3615 (800x533)

Jeg har forøvrig en på kjøkkenet, hengende på gardinstangen også, den er «gjemt» bak gardinen den da.. Og selvsagt har jeg en i bobilen også.
Jeg er ikke slik veldig glad i fluer inne, de irriterer meg noe så utrolig! Og siden vi ikke har så mange aviser liggende, og er litt begrenset hva man kan slå disse fluene i hodet med, så ble løsningen fluepisk.
Jeg har på noe lignende fluegardin på vinduet om sommeren, men er selvsagt en og annen som sniker seg inn likevel.
Grunnen til at jeg ikke vil ha de liggende så veldig synlig er fordi jeg synes de er litt udelikate, de blir tross alt brukt til å drepe med..  (burde kanskje sjekke om det er ledig plass i våpenskapet), og når man smasher fluene i hodet med den, så blir de litt ekle synes jeg.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..