Ufrivillig pause

Jeg har begynt sykkelsesongen, og kjenner godt at jeg ikke har syklet på noen måneder.. For å ikke glemme tiden jeg bruker hjem fra jobb! Det positive med det er at det kan bare bli bedre, bør ihvertfall bli det 😛
Attpåtil ble det en snarvisitt av vinter igjen i dag, iskaldt og snø!

Jeg holder jo på med å strikke en jakke.. jeg visste det kom til å ta litt tid, og jeg selv synes jo at det har gått veldig radig.. Men nå har jeg en ufrivillig pause, den har vart 2-3 uker. Nå ser jakken min slik ut

IMG_2999 (800x730).jpg

Jeg venter på et garnnøste, og det har tatt litt tid. jeg bør kanskje lære at man bør kjøpe alt garnet på en gang.. men tror jeg har brukt litt mye garn.. Jaja, det kommer nok snart, og i mellomtiden har jeg litt annet

IMG_3000 (800x496)

Dette skal bli en sokk, og etterpå blir det forhåpentligvis en til 🙂

 

Nå er det snart ny episode av «Mitt kjøkken ruler», et nytt og morsomt program, fire par som lager mat, og er selvsagt en konkurranse.
Jeg fikk sansen for to av parene der, første og tredje.. de andre må jeg innrømme ikke kom så heldig ut i sin måte å være på. Men de er sikkert valgt ut mye pga sin måte å være på alle sammen. Blir ihvertfall spennende å følge med på videre.

 

 

En kommentar om “Ufrivillig pause

  1. Jakka kommer til å bli rålekker!
    Veldig greit å kjøpe alt garn samtidig, så er det ihvertfall større sjanse for at du får alt fra samme parti 😉
    Jeg er i gang med montering av genseren nå, er utrolig spent på om den blir brukbar i det hele tatt.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..