Ut på tur

Kaos er tilbake igjen for en periode, blir nok en litt lenger periode denne gange, siden matfar skal til Afrika igjen om litt.
Amanda har ikke gått på tur «med» Kaos på lenge, så hun var mildt sagt veldig ivrig når vi gikk i går kveld. I kveld gikk det litt bedre, men Kaos ble veldig ivrig i kveld.. Vi hadde gått et stykke når han plutselig ble litt ivrig, og plutselig kom en elg travende.. den gikk på skrå nedover bortenfor oss.. men så kom den tilbake, og så ble den liksom bare stående å vente.. og plutselig kom en til, og enda en til.. og da travet de bare bortover og oppover skogen.
Det var morsomt å se, det syntes nok Kaos også, kunne neste se og høres slik ut. Ja Amanda var med på turen også, men hun så de ikke 😛 Hun ble så opptatt av Kaos og bråket hans, så når hun begynte å se seg rundt etterpå så var det ikke noe å se. Men hun ble litt ivrig etterpå, når vi kom oppå sporet, da skjønte hun sikkert at hun hadde gått glipp av noe..
Jaja, blir sikkert ikke siste gang, og til og med jeg syntes det var greit å se elgen, og gå etter litt, jeg og Amanda gikk ikke først..

Vi har hatt fantastisk flott vær i dag, jeg «ryddet» litt ute her, mye (les: dritt) som kommer fram når snøen forsvinner. Vi har fremdeles igjen litt snø og is, men dt er så lite at det ikke er noe å bekymre seg for. Amanda bekymrer seg kanskje litt, i dag har hun knasket hard snø ute her. Apropos knaske, hun og jeg hadde en liten diskusjon oppi skogen her i kveld, like oppi her så forsvant hun bare til sides, og kom igjen med et bein.. slike ting er ikke så enkelt å gi slipp på uten videre, (ikke med videre heller..), kan si det ende uavgjort, hun tok en liten bit av det før hun slapp det, og så kastet jeg det vekk mens hun spiste godbit..

Det er litt vått, sleipt og gjørmete der vi går for tiden, men tørker vel fort opp, håper jeg.

DSC_0003 (1) (800x450).jpg

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..