Boerboel på besøk

I dag hadde jeg noe så sjeldent som en Boerboel på besøk 😀 Legg merke til at jeg skriver «jeg», Amanda dro bort noen timer i dag, og da benyttet jeg anledningen. Så Amanda fikk ikke møte noen boerboel. Jeg er veldig forsiktig med hvem Amanda får møte av andre hunder, fordi hun er både bøllete, hardhendt og at de hundene hun kan gå med må jeg vite er voksne, trygge hunder som hverken viker unna eller ypper.
Denne boerboelen er bare ung, og er man ung trenger man å treffe trygge sikre hunder som ikke «dæljer» løs, som Amanda.. Men jeg hadde jo veldig lyst til å treffe en annen boerboel, litt morsomt siden man sjelden møter på så mange..

Denne boerboelen som var her er nok litt roligere enn hva Amanda var på den alderen, denne her var jo som en drøm.  Kjente igjen litt av det som preger rasen, og så litt av hvordan Amanda også var, men ikke til å komme fra at denne og Amanda var veldig forskjellige. De er forresten veldig forskjellige i str også, tror jammen denne her var en del høyere enn Amanda, og dette er valp…

IMG_2932 (800x761)

IMG_2936 (800x760)

IMG_2945 (800x776)

Hunden hadde med seg noen veldig koselige folk også 🙂 Praten gikk veldig problemfritt noen timer 🙂

4 kommentarer om “Boerboel på besøk

 1. Hællenuffen! På det øverste bildet ser den veldig voksen ut, men på de to nederste bildene er det ingen tvil om at det er en valp. Så herlig! Så nå skal dere ha en til, nå da eller? 😉

  Liker

  1. Ja er utrolig hvor de kan endre seg fra bilde til bilde.
   *ler så jeg hikster* nei vi skal nok ikke ha en boerboel til, denne her var jo veldig enkel syntes jeg, sovnet bare midt på gulvet også 🙂 Men Amanda er nok en håndfull, så med henne er det nok med en 🙂
   Litt morsomt er at den ble såpass husvarm at den sa fra når en av ungene kom hjem en tur 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..