Det går bra med Amanda

Har tenkt å skrive om hvordan det går med Amanda i forhold til det som skjedde i fjor flere ganger, men så har det ikke blitt noe av. Tanken om at hvis jeg skriver noe om det.. men slik er det jo ikke, håper jeg. Skjer det så skjer det.
Jeg har det liksom «i bakhodet» at det skjer igjen, men det er slik man ikke vet, og det kan gå 1 mnd, 1 år eller 5 år, eller det skjer aldri igjen. Og for de som ikke leste bloggen den gangen så er det fra nov/des da Amanda fikk drypp/slag/?  (Se innlegg i november og desember 2015)
Grunnen til at jeg skriver det nå er at det siste par ukene har vært mange som har spurt hvordan det går, og det går jo veldig bra, ikke vært noe etter det i fjor. Nå vet jo ikke jeg hva som skjer når Amanda er alene, men med tanke på hvordan hun var i kroppen lenge etterpå, etter første gangene, og ansiktet, så er det liksom ikke så lett å unngå å se.
Her er ansiktet hennes en stund etter en av de siste, her har hun allerede kommet seg mye, og se bort fra sikkel/skum, det er forårsaket av litt godbiter som betaling for fotografering..

IMG_1830 (800x727)

Nå tror jeg ikke jeg merker noe på Amanda, kanskje litt skjevhet i leppene enda, men det er i såfall minimalt, og kanhende det er bare naturlig for alt jeg vet. Jeg synes hun er helt bra og fin igjen i kroppen, og merker heller ikke at det har vært noe når vi er på tur. Når det begynte å gå seg til så gikk det egentlig raskt, så vi satser på at det ikke blir noe mer «tull» 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..