En flott dag

For et fantastisk flott vær vi har hatt i dag! Blå himmel og sol, litt kaldt, men pytt.
Var -15 i morges, men sola varmer jo litt utover dagen.
Da vi kom hjem fra jobb var det -5, så det var å mate Amanda, og så vente litt før vi stakk til skogs. Fikk sol nesten hele veien oppover, og hadde en kjempefin tur. Godt med en «langtur» igjen, blir nok ikke mange slike turer i uken, selv om det hadde vært bra. Litt begrenset hva man får til med jobb og «alt annet».
Men jeg synes at 45 min i skogen som er den tiden vi ofte bruker ellers nå (utenom helgene) er verdt mer enn 2-3 timer etter veien.. Variasjon er bra, og så er det jo også veldig flott når man bruker litt «hodebry». Så får man heller prøve å få til en eller to lengre turer i uken når det passer ser slik.. Jeg er jo slik at jeg kan gå ut med tanke om at jeg bør gå ihvertfall 30 min, og så tar det 1 1/2 t før vi er hjemme igjen
Heldigvis er både Amanda og Kaos veldig greie å ha med å gjøre, slik at de er rolige hunder, begge er veldig gode eksempler på at hunder forandrer seg enormt fra valp til voksen. Hurra for voksne hunder! Nå ligg de rett ut i hver sin ende av huset.

DSC_0001 (449x800)

Oppi skogen her så hørte jeg plutselig en dur.. og der kom et fly. Ikke hvilket som helst fly heller, men et slik stort ett.. sikkert fra vinterøvelsen som foregår. Litt morsomt å se det når man er «høyere oppe»

Litt lenger nede så stoppet Tore og Kaos plutselig opp, og der nede i skogen sto en stor elg. vet ikke om Kaos så den, men han fant fort ut at det var en elg i nærheten.. Amanda forsto ingenting, men syntes hun måtte være med Kaos å si fra om at det var «noe». Etterpå virret hun litt hit og litt dit for å prøve å finne det som forårsaket alt sammen.

Når vi kom hjem var det å steke mår, middagen ble mår på mjukbrød. Fantastisk godt, spiste til jeg var Mett!

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..