Så feil kan man ta

Jeg skal ikke påstå at jeg var så sikker i utgangspunktet i dag, men tok en sjanse.. og det ble feil. Ser nå at det jeg syntes var feil, er feil.
Her er fargene.. det hele nøstet er den fargen som er feil, det andre er den fargen jeg skulle kjøpe.

IMG_2659 (755x800)

Når jeg så på fargen etterpå så syntes jeg nesten den fargen som er feil er litt fin.. men så husker jeg hvorfor jeg ikke valgte den i utgangspunktet, den er melert på en måte, tror jeg.. jeg synes ihvertfall det.
Jaja, får byttet nøstet på mandag, så blir det vel ikke så mye strikking før det.
Det «dumme» er at jeg har hatt lappene med fargenummer i både vesken min og mobilvesken, men siden jeg ikke trodde jeg skulle ha mer garn av disse fargene så har jeg tatt bort lappene, selvsagt! Men trodde jo at jeg skulle huske slik noenlunde hvilken farge jeg har strikket med siste måneder, og det gjorde jeg jo, noenlunde.. 😛

Har blitt litt annet i dag også, Play Doh (modelleire).

IMG_2565 (800x534)

IMG_2573 (800x533)

Nå har jeg snakket om å kjøpe slik leire i flere mnd, endelig fikk jeg somlet meg til å bestille. Tok sin tid før det kom, men kom heldigvis til helgen, passet bra siden vi hentet barnebarna i går 🙂
Må innrømme at jeg synes det er litt morsomt med slik modelleire, så kjøpte en startpakke, og en pakke med mange bokser i. Er jo greit med litt forskjellige farger.. Kjenner det er litt forskjell på leire og leire ja.. det fantes jo leire da ungene her var små også, den var litt annerledes. Nå finnes vel litt mer forskjellig.

 

8 kommentarer om “Så feil kan man ta

 1. Jeg klarer stort sett alltid å kjøpe altfor mange nøster, så jeg sitter igjen med garn jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til. Men jeg kjøpte meg en strikkebok på Mammutsalget: Kluter (og grytelapper og håndklær og lignende), så kanskje det blir noe glupt til slutt 😉
  Men til genseren jeg holder på med har jeg kjøpt altfor mange i den mørke fargen og for få i den lyse, så til den lyse har jeg nå garn fra 3 forskjellige partier. Forhåpentligvis blir det ikke synlig.

  Liker

  1. Jeg får alltid for mye også, må ha litt å gå på.. Nå har jeg allerede to nøster av samme farge liggende.. men de er begynt på, og «henger fast» i bolen og ene ermet, har ikke lyst til å ta de av før jeg er ferdig med alle delene og skal strikke sammen, og er jo ikke hele nøster heller.
   Jeg har vært heldig og har alle nøstene i samme fargepartier, litt flaks for har ikke kjøpt alt på en gang.
   Kan anbefale kluter, jeg har ikke strikket en eneste, men LB har strikket mange til oss, og de er av de beste kjøkkenkluter vi har hatt.
   jeg elsker strikkebøker.. men har ikke så veldig mange. Vurderer å kjøpe en nå etter denne jakken jeg strikker er ferdig. fant en genser jeg har lyst til å strikke, men mønsteret koster med frakt over 200 kr. Og boken med mønsteret i koster ca 300 kr, om jeg ikke husker feil. Men det blir uansett ikke på denne halvdele av året 😛

   Liker

   1. Skal man strikke kluter og håndklær, bør det jo være i et brukbart garn også, så der må jeg lese litt mer og se om restegarnet mitt passer til slik bruk.
    Denne strikkeboka er den første jeg har kjøpt meg noensinne. Og jeg er så amatør at jeg ikke gidder å betale i dyre dommer for hverken bøker eller oppskrifter. Men, nå har jeg så mye restegarn og så mange pinner at jeg vurderer å kjøpe meg en fin eske eller lignende å samle det i, for det begynner å bli litt vel mange Sparkjøp-poser med diverse oppi rundt i stua :p

    Liker

    1. Ja, der må jeg innrømme at jeg ikke har peiling, men regner med at det er bomull og slik..
     Restegarn er jo kjekt å ha til sokker 😀 😛
     Man finner mye gratis av oppskrifter og mønster på nett, stort sett av alt mulig, og det er jo veldig greit når man ikke skal strikke noe «spesielt». J
     Hehe, jeg har samlet litt her og litt der.. men har stort sett alt garn i en kurv inne på roterommet.. Hender jeg har kjøpt garn bare fordi det er så fint.. ikke så smart med den farten jeg har når jeg strikker 🙂

     Liker

     1. Jeg strikker ikke sokker, fysj! Men jeg kan sende restegarnet mitt til noen som kan strikke sokker for meg! 😀
      Åh, det var en garnbutikk inne på Ski storsenter! Jeg MÅTTE bare gå inn, og det var flere typer garn jeg hadde lyst til å kjøpe med meg til kommende prosjekt (har litt for mange prosjekter i hodet…). Jeg klarte å la være å kjøpe noe (mye pga pris), men jeg kommer antagelig til å angre for det er ikke like mye å velge mellom i de billige nøstene hos Sparkjøp…

      Liker

      1. Hehe, jeg ventet lenge før jeg prøvde på sokker jeg også, siden det så så veldig vanskelig ut. Nå er det det jeg strikker når jeg bare skal ha noe å strikke når jeg ser på tv, snakker med andre eller slik.
       Ja det finnes så mye flott garn, og farger! Ofte kan man gjøre et godt kjøp på slik som er utgående på farger og slik.

       Liker

       1. Det er dette med de 4 (5!) pinnene da, det gjør at jeg blir helt koko. Helt ok når det bare er snakk om en liten vrangbord på et erme eller helt øverst på ei lue, men ikke noe mer enn det. Da blir jeg sur.
        Jeg skal vedde på at hvis jeg hadde kjøpt de siste 10 nøstene av en utgående farge, så hadde jeg trengt 12 nøster!

        Liker

        1. Alt blir en vane, enkelt for meg å si vet jeg. Jeg er slik selv med andre ting, vet at jeg få det til/gjøre det bedre om jeg «vil», men så er det dette med om man egentlig vil, eller synes all irritasjon og det som følger med er verdt det.
         Jepp, det er en naturlov det, kan det gå galt.. 😀

         Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..