Leder og nestleder

Det blir skrevet og sagt en del om dette med leder i flokken når man har hund. Jeg skal ikke gå nærmere inn på hva som er en god leder og hvem som er en dårlig leder.. heller ikke hva en leder skal være, alt dette har jeg sikkert skrevet om før, og kommer helt sikkert til å skrive om det senere også.
Men om man har en liten flokk med hunder, så er man jo leder for flokken, men den hunden som er leder innad i flokken igjen, er den nestleder? Og har man slik som varamedlem? For når lederen er borte, hvem er sjef da? nestlederen kanskje? rart hva man skal lure på..

4373

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..