I skogen

Været fristet ikke så veldig til tur i dag, men vi gikk nå likevel. Ble en bra tur været tatt i betraktning, og siden vi gikk i skog og i snøen så ble det veldig mye trening også. Amanda fikk skrapet seg opp litt eller noe slik, så hun får ta en rolig dag i morgen. Fort gjort det blir noe skraper og små sår, heldigvis går det fort over igjen også.
Vanligvis blir det mer om sommer og høst, hun er ikke akkurat så forsiktig når hun braser gjennom i skogen. men så lenge det blir bare småsår går det greit. Og det er en fordel med kort pels noen ganger, skjer det noe er det ofte veldig synlig. Og det vi ikke ser det kjenner vi.
Bare dette med flått, kan jo være nesten umulig å se/finne på hunder med mye pels, på Amanda er det enkelt å se. Kommer litt an på hvor den sitter selvsagt, på en BC vi hadde så satt det en rett over øyet, lett synlig.

IMG_2528 (800x533)

Noen ting må undersøkes mer grundigIMG_2540 (800x533)

Godt å krølle seg sammen i sofaen når man kommer hjemIMG_2546 (800x533)

 

2 kommentarer om “I skogen

 1. Jeg har dårlig samvittighet for tiden, det blir lite ordentlige turer på Nairo. Så i dag hadde jeg store planer om en 5 kilometer vi har gått noen ganger før. Været har vært delvis skyet og en del vind, men helt fint turvær. Men, så slo det meg at jeg må over et område det for en uke siden var oversvømmelse på, og det har ikke akkurat vært tørt i været den siste uka, så det er nok like vått der nå. Da gikk den planen i vasken, og det ble en liten tur i dag også. Nå ønsker jeg meg stabilt vær, uansett om det blir -5 og snø eller +5 og tørt. Hvis jeg i tillegg kan få tilbake litt kondis, ville livet vært perfekt :p

  Liker

  1. Ja den samvittigheten er ikke alltid så god her heller, men samtidig har vi begynt bra nå, så satser på at vi fortsetter også. Amanda har faktisk tatt av et par «vinterkilo» tror jeg, merkelig nok så har ikke jeg gjort det samme.. hehe.
   Vi hadde dårlig turvær i dag, men siden vi ikke var ute så lenge i går heller så syntes jeg at vi måtte i dag.
   Men, en liten tur er bedre enn ingen tur, trøster jeg meg med når vi ofte går små turer i uken. Og man må jo starte ett sted, og nå går det fort mot vår, ihvertfall noen steder 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..