Fra en til tre

Ble en kort kveld, plutselig..
Når jeg kom hjem fra jobb så var det å lufte hundene, mate Amanda og gjøre opp i ovn. Etter alt dette.. så var det å legge seg på sofaen for å slappe av en time, så ble jeg sikkert opplagt resten av kvelden.
Da jeg våknet, etter tre timer o_O så var jeg egentlig ikke så opplagt som jeg hadde trodd, hadde sikkert fungert om klokken hadde vært fem og ikke syv.
Men greit nok, det ble en veldig rolig kveld. Satte på stekeovn for å steke den nye pizzaen til grandiosa «take away», som jeg ikke kommer til å kjøpe mer, til meg selv ihvertfall. Ikke noe å skryte av i det hele tatt, men da har jeg smakt den.
Nå er det tv og strikking 🙂

IMG_2433 (800x533)

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..