Noe nytt, noe blått..

..men ingenting lånt eller gammelt 😛
Kjøpte litt diverse til bobilen en dag.. Listen over hva jeg har lyst til å ha er nesten lang.. men får ta det etterhvert, noen ting er litt mer «kjekt å ha» enn andre ting.
Jeg har sagt (men tror ikke jeg har skrevet det) at jeg aldri skal ha ekstra tank/kassett til toalettet i bobilen, men det er jo greit å kunne ombestemme seg.
Jeg så etterhvert at det kunne være greit å slippe å lete etter et sted å tømme tanken, når den «plutselig» ble full, og jeg fant ut at å tømme tanken på disse tømmestasjonene var helt greit å gjøre. Kassetten/tanken er helt tett når man tar den ut av bobilen, og det er veldig greit og lettvint og tømme/rengjøre den på de fleste tømmestasjoner. Nå er det ikke sikkert man får bruk for en ekstra tank/kassett, men vi bruker ikke alltid ferdes der det er så mange stasjoner osv, så da kan det være greit å ha en ekstra.
Det minner meg på at det er ikke alltid så enkelt å finne en bensinstasjon hele tiden heller, fant vi ut en søndag i fjor. Var surt å måtte kjøre tilbake for å fylle diesel når det er snakk om mange mil, når vi skulle andre kanten. Mange steder har automater, eller stasjoner som er stengt men slik at man kan bruke kort, ikke der vi var nei! Vi fant en stasjon, men den var veldig stengt..

Tilbake til den andre tanken.. Ihvertfall så kjøpte jeg et slik fresh-up sett, det er billigere enn bare ny tank/kassett, veldig rart. For i disse settene får man med nytt sete og lokk til toalettet, ny original tank/kassett, og diverse vask/rens/sanitærmidler for under det det koster med bare tanken.
Disse Thetford fresh-up settene finnes til mange modeller, vi har den vanligste fant jeg ut. Men de varierer i pris disse settene også, med noen hundrelapper, så kan være greit å sjekke litt.

ekstra tank kassett til bobil

Så var det noe blått.. er veldig greit å ha noe sanitærvæske i disse tankene, og jeg tror det går framover med slik også. Vi var jo helt «grønne» på dette når vi startet første gangen, så det var å lese en del og prøve seg litt fram med hva som fungerte, og hva som fungerte best. Vi ende opp med noen poser vi bruker, isteden for disse flaskene med sanitærveske. Det er veldig enkelt og effektivt, ser også at mange er veldig tilfreds med de. Den heter Aqua kem blue sachets. En boks koster noen kroner, men er slik med dette også, litt forskjell fra butikk til butikk. Der jeg handlet nå så hadde de ikke enkeltbokser.. så måtte kjøpe en hel pakke med bokser. Og siden jeg «måtte» handle der uansett (de hadde noe jeg ikke fant noe annet sted), ja da ble det en eske med bokser da..

IMG_2447 (427x640)

Vi har vel en stund framover..

Ellers var det diverse småtteri, ikke noe morsomt eller fancy.
Men en annen ting jeg skal ha, en tett boks til å ha en ekstra tank i..

Jeg gleder meg til våren, sommeren og høsten med Mystery på veien igjen. Vi må få ordnet med navnet også, foran og/eller bak, og kanskje noen bokstaver og tall..

IMG_9952 (800x533)

(Her er «bare rør»)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..