Aktivitetsarmbånd

Jeg så på aktivitetsarmbånd for lenge siden, og konkluderte med at dette ikke var noe for meg. Men så fant plutselig ut at det så veldig morsomt ut.. dette etter å tilfeldig lest om ett av de. Så begynte jeg å lese litt mer osv osv.
Siden jeg har fødselsdag snart *host*, så skulle jeg få aktivitetsarmbånd/pulsklokke til fødselsdagsgave.
Så var det å prøve å finne det riktige da.. det er mange å velge mellom, og til flere jeg så på/leste om til mer i tvil ble jeg. Så fant jeg ut at jeg måtte finne ut hva jeg ønsket av et slik armbånd/klokke, og ta det fra der. Kom ned til tre forskjellige, Polar A360Fitbit ChargeHR og Fitbit Surge.
Polar var flott å se på, og hadde alt jeg trengte (og mye til) men litt dyr i forhold til hva den ikke hadde.., Fitbit Charge HR hadde også hva jeg trengte, mens Fitbit Surge er den eneste av de med bl.a GPS. (Som om jeg har bruk for GPS..)
Jeg fant ut at Polar ikke var så aktuell, så da sto jeg att med de to fitbit armbåndene. Jeg fant ut at jeg fikk sjekke hvordan de så ut på butikken, og hvordan de føltes å ha på armen. I følge testene så var det en del pluss og minus, og en av de pekte seg litt ut som den beste for meg..
Jeg var på butikken og prøvde den ene av de, og da var valget egentlig enkelt, jeg bestemt meg for den andre.. Fitbit Charge HR.
Nå har jeg ikke fått brukt det så lenge, naturlig nok, men det jeg har sett av den til nå har vært bra, og kjennes ut som jeg har valgt riktig. Så av flere tester at denne ble anbefalt foran Surge og andre som er mer avansert osv. Og det forstår jeg når jeg prøvde Surge. Eneste grunnen til at den var aktuell var pga GPS, men den var ikke behagelig å gå med, og så heller ikke akkurat så fin ut.. Jeg ville ha et armbånd jeg kunne ha på «hele tiden», og for meg så var det viktig at den hadde pulsmåler direkte på håndleddet og ikke måtte bruke pulsbelte.
Det er selvsagt en del andre ting som er viktige på et slik aktivitetsarmbånd også, og litt av det er vel egentlig mindre viktig, men morsomt.
Er egen app på mobilen, og er nettside der man kan registrere, lese og se diverse.. slik gjør det jo ekstra morsomt.
Den modellen jeg valgte finnes i mange farger, bl.a en veldig fin lilla farge. Jeg hadde egentlig bestemt meg for svart om jeg skulle velge denne modellen, men hadde tenkt å se hvordan den lilla var. Det ble enkelt, de hadde bare svart og rød/orange inne da jeg kjøpte den. Men svart er veldig greit, passer til alt.

Nå kommer jeg til å bli fantastisk sprek og løpe fra alle sammen hjemme her.. 😎

IMG_2450 (656x800)

5 kommentarer om “Aktivitetsarmbånd

 1. Grattis! Kommer til å bli supersprek du nå! 😀
  Menneh…har du sviktet Endomondo nå da? Den herlige appen du introduserte meg for og som jeg har blitt så glad i…

  Liker

  1. Ja her skal det trimmes.. I forhold til hvordan utgangspunktet er, så kommer jeg til å ha bra framgang, ikke så mye som skal til for å bli bedre, men det er jo typisk meg når det er vinter/etter vinter. Som om jeg er så veldig i form om sommeren 😆
   Ja Endomondo ja.. jeg glemte den ofte når jeg startet på turen, og fikk jeg ikke med hele turen kunne det være det samme.. og når jeg da ikke fikk med alle turene mine så ble det heller ikke så morsomt. Men nå er det jo ny «sesong» igjen snart, så spørs om jeg må ta meg selv i nakken og bruke den litt mer systematisk også. Det er jo morsomt å se, og siden jeg ikke har GPS på armbåndet mitt så kan det være moro å se hvor man har gått også 🙂

   Liker

   1. Jeg skal aldri si aldri, men jeg tror ikke at jeg noen gang kommer til å trene for å trene. Hvis jeg kommer i bedre form av turene mine, så er det bare en bonus, men for meg er det turen i seg selv om er målet. Men ja, jeg kjenner til det der med store ambisjoner en viss del av året, og så ramler de ambisjonene i bakken sånn utover 😉
    Joda, jeg forstår at det ikke blir noe moro når man glemmer å sette den igang. For meg har det blitt like naturlig å sette igang Endomondo som å ta på meg turskoene, og likeså naturlig å pause Endomondo når jeg surrer rundt «tena» og leter etter en boks 😉

    Liker

    1. Nei, å trene for å trene gjør ikke jeg heller, og hadde det ikke vært for Amanda så hadde jeg nok knapt nok gått turer her hjemme.
     Og Amanda er nok heller ikke «riktig» hund å ha om man skal komme i veldig bra form, turene våre er stort sett lunting.. men jeg synes det er viktig å kose seg på tur 😀
     Jeg sykler jo litt om vår, sommer og høst, men jeg skryter ikke av tiden jeg bruker på å sykle hjem fra jobb for å si det sånn 😛
     Geocaching er jo en fin tur å «trene» da, gleder meg til å sjekke pulsen på første tur etter cacher igjen 😀 Den følelsen når man nærmer seg, når man leter, og når man endelig finner cachen! (spesielt om det er 1/1)

     Jeg pauset nesten aldri når jeg brukte Endomondo, den ble med på alle krumspring og pauser 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..