Snøsikker cache

Nå har jeg gått gjennom de fleste av cachene mine, og satt de til tilgjengelig/ikke tilgjengelig om vinteren.. Nå blir det vel ikke helt riktig, siden det ikke er vinteren men snøen som kan være et «problem», så jeg håper de fleste leser det som snøsikker/ikke snøsikker. Symbolet ser slik ut

winter-yes eller winter-no

Det burde være enkelt å sette en cache til snøsikker eller ikke, men det er det ikke hele tiden. Noen få har jeg ikke satt noen av disse symbolene på rett å slett fordi jeg ikke vet.. Det er heller ikke veien fram til cachen man skal tenke på, men selve cachen, så man kan «risikere» å måtte vasse i snø, måtte bruke ski (eget symbol) eller noe..
En del av cachene mine hadde disse symbolene fra før også, men var mange som ikke hadde noen.
Noen få av cachene har ikke noen av disse to snøsymbolene, fordi jeg ikke vil gi det ekstra hintet om plassering, da er selvsagt vanskelighetsgraden deretter også.
Jeg har også selv erfart at man enkelt kan finne en cache om det er snø og cachen er merket som «ikke vintersikker», så noen ganger kan det være verdt å sjekke, det er jo forskjell på når på vinteren det er også, i forhold til snømengde.
Og nå i helgen som var er flere av cahene mine som ikke er «vintersikre» funnet og logget 😀

 


 

Siden vi er i januar er det lenge til min «cachesesong» igjen.. hadde et par småturer ved nyttår, og det resulterte i at jeg fant ut at det kunne være greit å ha «cachesekken» klar, uansett årstid og uansett cache man skal finne.
Jeg trodde ikke man måtte ha med så mye.. til den første cachen vi skulle ta nyttårsaften, noe som resulterte i at vi måtte ta en tur dagen etter også, med bedre utstyr.. Hadde jeg da hatt sekken klar i bilen, så hadde det vært helt greit første dagen. Nå gjorde det ikke så mye egentlig, vi fant bare en annen en første dagen, flaks at vi hadde flere vi kunne lete etter. Og den cachen vi fant første dagen viser hvor merkelig mye av dette er.. det var en cache vi hadde lett etter en gang før, uten å finne den. Den er i bygda her så var ikke noe stress, men ble liksom ikke noe av at vi sjekket nærmere. Når vi kjørte ned til den nå, så fant Tore cachen før jeg og LB kom oss ut av bilen, og vi er ikke slik veldig trege..

Jeg kjenner at jeg gleder meg mye til bobilsesong og cachesesong igjen, veldig mye! Planene er mange for å finne nye cacher, og legge ut nye..
Blir en liten «snikstart» igjen i slutten av februar, da er det skuddårsevent her 🙂

4 kommentarer om “Snøsikker cache

 1. Merker at mengden logger daler her også nå på denne tiden av året, spesielt nå som vi har fått litt snø. Ikke mange av mine cacher som ligger sånn tilgjengelig at man kan gå til de uten å eventuelt måtte vasse i snø, så det er ikke så rart at jeg får få logger for tiden 🙂
  Men jeg gleder meg også til det blir ordentlig sesong igjen, og ikke minst sitter jeg og titter på programmet for helgen på Spåting. Har ikke meldt meg på ennå, og ikke bestilt teltplass, men det frister veldig!

  Liker

  1. Jeg ble nesten forbauset over de loggene som kom i dag, etter helgen. Og slike cacher som egentlig ikke er «vintersikre» også, men vi har minimalt med snø nå, snøen kommer vel nå snart, er så typisk.
   Jeg regner med at vi skal til Spåtind, om det ikke blir noe spesielt (som det ofte kan bli..) Men er jo enkelt for oss, kort vei, og har bobilen. Har sett litt på programmet, men tror vi bare tar det som det kommer.
   Har lyst til å få med meg alle tre dagene, og det bør ikke bli noe problem heller slik jeg ser det, er hjemme igjen i rimelig tid på søndagen.

   Liker

   1. Veibeskrivelsen på gule sider sier at vi bruker 4 1/2 time opp, så det er ikke så ille herfra heller. Kjøre rett etter jobb på fredag (eventuelt slutte litt tidligere), og så hjemme igjen på tidlig kveld søndag. Slitsomt og litt hektisk, men helt sikkert verdt det 🙂

    Liker

    1. Ja, og på sommeren er det liksom litt annerledes med tiden, er bl.a lyst litt lenger.. 😀
     Dessuten har jeg ikke vært med på noe mer enn «vanlige» event før, så blir sikkert morsomt med ett litt større 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..