Kaos på tur

I dag fikk jeg endelig tatt en liten skogstur, med Kaos. Fra -28 i går kveld til -21 i morges var veldig stor forskjell. Og utover formiddagen ble det enda mildere, da det var -13 så tok jeg med Kaos oppover Aursjovegen, inn i skogen en tur, og ned på Aursjovegen igjen. Ble bare 40 min, men det hjelper nå på litt.
Jeg er vant til Amanda når jeg går med hund, så synes Kaos er et «mareritt» å gå med, spesielt nedover.. Siden det er veldig sjelden jeg går med han så blir det bare slik også. Med Kaos på tur så er det «hopp å sprett og tjo og hei», Amanda er mer treg.. og så bruker hun tid når hun går siden alt skal luktes på, og undersøkes.
Det ble en iskald vind når vi var oppi der, selvsagt! Var -9 når vi kom hjem igjen, og hadde det ikke vært for vinden så hadde det vært flott.
Begynner å bli en del kjøvinger oppi skogen igjen også, det liker jeg ikke!

 
DSC_0047 (800x450)

Amanda fikk en rask runde i hagen med ball, etter jeg kom hjem men til slutt tok hun med ballen opp på verandaen og stilte seg opp foran døren, da skulle hun inn igjen.
Håper det uansett ikke blir veldig til kulde igjen nå, det klarer vi oss fint uten, trenger ikke være noe særlig til vind heller

4 kommentarer om “Kaos på tur

 1. Tenker det var godt å komme seg ut litt ja!
  Her har det snødd jevnt og trutt i 2 døgn. Ligger ikke mer enn 10-12 cm, men å gå utenfor brøytet område er utrolig tungt, så det ble ikke store turen i dag heller.
  Og nå skal vi få ned mot -17 til uka hvis det blir som de spår, så da blir det ikke lange turene fremover heller.

  Liker

  1. Kan bli litt for mye innesitting, nå håper jeg virkelig været holder seg greit en tid.
   jeg liker å gå der det ikke er brøytet, om snøen ikke er slik tung. Er veldig fin trening har jeg funnet ut, så får det heller bli kortere tur.
   Huff, det er da kaldt til å være hos dere. Jeg må innrømme at jeg var veldig glad for -15 i dag, men nå ligger det på -9 og iskald vind.

   Liker

 2. Det er da jaggu bedre med -15 og vindstille enn -9 og vind! Den vinden tar helt knekken på meg, blir bare sur og grinete av å fryse uansett hvor godt jeg har kledd på meg…

  Liker

  1. Helt enig med været, bortsett fra det så fryser jeg sjelden, men er en racer til å kle på meg mye klær. Heller for mye enn for lite, og den som angrer er meg, når vi går tur 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..