Gårsdagens feilvurdering

..gjentok jeg i dag. Kan jo ikke akkurat påstå at jeg lærte så mye av det. Neida, det var vel ikke akkurat så galt, selv om det føltes slik. Jeg klarte å bli skikkelig forkjølet, med feber. Siden det var vanlig arbeidsdag i går så «måtte» jeg jo på jobb, vil si hadde det vært en vanlig arbeidsdag så hadde jeg ikke reist på jobb. Men siden jeg skulle drive med periodisk så var det egentlig mest for min egen del jeg dro. Det enkleste hadde jo vært å brukt egenmelding, hadde jo ikke engang trengt vikar. Men da hadde jeg måttet ta det igjen senere en gang, og jeg må ha noen timer på meg om gangen når jeg driver med slik jobb.
Jeg ble jo ikke ferdig i går, og det visste jeg jo også, så skulle ta resten neste mandag.. Det viste seg å by på litt problemer, så byttet bare en feriedag, og dro på jobb igjen i dag også.
Det var nok ikke det lureste å gjøre, men jeg angrer ikke, og er så tilfreds med det jeg har fått gjort på jobb disse to dagene. Jeg liker jo jobben min veldig godt, og drive med vedlikehold og periodisk er faktisk nesten morsomt 😆
Tore har vært på jobb også, så Amanda har kost seg hjemme alene. Tror hun har hatt godt av å slappe av alene igjen også, og jeg er så glad hun er slik at hun kan være alene lenge om gangen om det er behov for det. I går ble det 9 timer, det er lenge, men vi kommer hjem tidlig på ettermiddagen, så da merker ikke Amanda så mye til det. Og hun er jo sammen med en av oss eller begge to resten av døgnet. Ikke mye hun er igjen alene på ettermiddag/kveld, da henter vi henne heller og tar henne med i bilen om vi skal kjøre noe sted.

Vi har hatt kaldt vær en stund, -20 på det kaldeste. Nå er det rundt 0 og vind, er ihvertfall variasjoner i været.

Jeg har fått ryddet kjøleskap og matskap, det trengtes. Ble ekstra mye mat i romjula i år. Noe både Amanda og Kaos har satt pris på.. Amanda fikk roastbiff som godbiter under kloklipping i dag, så ut som hun likte det. Vanligvis får hun ikke slik mat som jeg synes er for gammel til at jeg spiser den.. men roastbiffen syntes jeg det var for galt å kaste, og tror neppe den var slik alt for gammel, det finner jeg vel ut etterhvert.

Det har blitt så lite fotografering i jula, tok noen julekvelden, og litt etterpå, men ikke slike bilder jeg legger ut. Amanda er jo veldig glad i å bli tatt bilde av, for da er det oftest en godbit etterpå. Det var nok ikke så gjennomtenkt den gangen jeg startet med det.
Kaos bryr seg ikke når jeg tar bilde av han, men det gjør andre.. sist jeg tok bilder av Kaos så snudde jeg meg å så på Amanda som satt bak meg, med en «dam» på gulvet.. så da måtte hun få godbit fordi Kaos ble fotografert 😆 Jeg ser egentlig ikke logikken i det, men var tydelig at hun syntes det var logisk.

Fikk (betalte selvsagt) ny snackspakke fra Canider like før julekvelden, jeg skulle jo avbestille.. men det skjedde liksom aldri. Jeg synes det er spennende med disse pakkene med snacks, kanskje fordi Amanda spiser alt uansett. Og snackset er virkelig tilpasset store hunder, Amanda må tygge det, det samme med Kaos. Så da får de litt glede av det også. Amanda får ofte bare tørrforkuler som godbit også, hun svelger de jo bare.. og må innrømme jeg bruker en del godbiter, så da gjør mat like god nytte i mange tilfeller.

IMG_2000 (640x400)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..