Ny seng

Nå er det ikke helt ny seng, men ble en stor forandring på den.
Når Amanda fikk sengen var jeg veldig fornøyd med den (Amanda også), og jeg tenkte at når Amanda ble gammel og litt stiv i kroppen så skulle vi ordne litt på den. Det er jo en stund til, men da hun fikk de lammelsene i kroppen for litt siden og til og med problemer med å gå, så ble sengen satt vekk en periode.
Tore ordnet den nå før jul, og da ble den slik jeg tenkte den skulle bli om noen år, helt perfekt.

IMG_1966 (640x640)

Tore sagde ut i fronten av sengen, nå er det ikke behov for det lenger, Amanda ser ut til å være helt fin igjen. Men med tanke på at hun ikke blir yngre og at man aldri vet hva som skjer, så var det like greit å ordne sengen nå.
Sengen har en sokkel under (som ikke ser på dette bildet) det er både for at Amanda skal komme oppfra gulvet pga det trekker kaldt der, og hunder liker generelt å komme opp.
Hunder liker (ofte) å variere med både liggestilling, liggeunderlag og steder om de får mulighet til det. Amanda er en hund som varierer mye på hvor hun ligger.
Amanda har nå tilgang til sofaen igjen, så hun ligger ofte der, hun befinner seg veldig ofte foran ovnen på kjøkkenet også, eller hun ligger på matten foran verandadøren. Blir det altfor varmt eller mye stim så går hun på soverommet og legger seg der.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..