Jeg byttet bort Amanda

I går valgte jeg å bytte bort Amanda, jeg trodde det skulle være en enkel avgjørelse, men jeg angret nesten når hun skulle dra. Det var ikke min idé i utgangspunktet, men da jeg fikk spørsmål om vi skulle bytte så var det en god idé syntes jeg.
PH kom med Kaos og dro igjen med Amanda, og heldigvis hadde jeg litt å gjøre etterpå, og jeg fikk bilde av Amanda og Amanda og PH i sofaen, så det så ikke ut som hun hadde det så fælt.
Grunnen til at vi byttet var at vi skulle ha såpass mange folk hjemme her, som Amanda ikke omgås til vanlig. Og med tanke på at Amanda skulle ha det litt rolig en periode så var det veldig greit å bytte. Nå ble det jo slutt på den perioden, men det var greit å bytte likevel, Amanda er liksom litt «mye» når hun blir kjent med folk.. Nå skal jeg ikke påstå at Kaos ikke var litt «mye» 😆 Men så ut som han koste seg, ble litt smakebiter..
Vi byttet tilbake med hundene i natt, jeg syntes det var greit å få Amanda hjem igjen, men så ikke ut som om hun hadde hatt det så galt.

Amanda klarte å snike seg opp i sengen foran meg i morges, og da var det ikke snakk om å tulle nei, hun lå utrolig rolig en stund. Hun la seg slik til at det ikke var bare bare å dytte henne ned heller. Det er jo jul.. men det blir nok ikke noen vane, hund i sengene er ikke aktuelt om det ikke veldig spesielle situasjoner, tror ikke jeg kommer til å forandre på akkurat det.
Apropos å ligge, Kaos var her før jul i perioder når PH var borte på jobb, og Kaos varierer liggestillingen en del..

IMG_1950 (640x427)IMG_1954 (640x427)IMG_1955 (640x444)

 

Vi fikk litt vinter igjen i går kveld, så nå ble det hvitt igjen, i fjor hadde vi litt mer snø..

Romjula 2014

IMG_9311 (800x533) (2)

6 kommentarer om “Jeg byttet bort Amanda

  1. Artige de bildene av Kaos. Først er det helt tydelig at han ikke har ligget så lenge, så begynner det å bli litt varmt, og til slutt er det altfor varmt på teppet/dyna 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s