Kampen om ribba

Det kunne blitt riktig så stygt her i kveld, når to stk kjempet om samme ribbestykke, jeg bare så på..
Jeg og Tore sto å skulle ordne oss middag ved kjøkkenbenken, da mister Tore et stykke ribbe på gulvet, og i samme sekund som ribba treffer gulvet så er Amanda der. Jeg fatter ikke at hun klarer å være så rask, men hun måtte gå tapende ut av denne kampen, Tore vant.


 

Har blitt «kaldt» igjen også, men ikke kaldere enn at det er helt flott julevær.  Håper det blir greit vær i jula.. ikke for mildt, ikke for kaldt osv, samme regla hvert år, og ofte blir det bare innevær..

Blir vel ikke den helt lange juleferien i år, men blir jo noen dager. «Må» jobbe et par dager uansett pga det er en del periodisk jeg må få gjort, og er veldig greit å få gjort slik på slike dager når man er alene.

Amanda synes det er veldig greit foran ovnen for tiden, er fremdeles bare korte lufteturer ut. Er helt fantastisk hvor greit hun synes det er

IMG_1917 (487x640)

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: