Julemat og katter

Da er helgen straks over 🙂
Vi kjørte ungene ned til Otta og var på Thon hotel og spiste, deilig julemat.

Før vi dro fra hjemme i dag så rakk vi å bake lussekatter, og det ble et bra resultat, ikke så rart siden jeg hadde så god hjelp.

IMG_1915 (640x390)

Jeg pleier bare finne en helt vilkårlig oppskrift på kattene, slik også i år.. Men denne gangen ble lussekattene ekstra gode, sikkert pga det var kesam i deigen, det har jeg ikke brukt før, så denne oppskriften skal jeg ta vare på.

Amanda har funnet plassen sin foran ovn.. fatter ikke at hun klarer å ligge der, men hun puster «dypt» og koser seg maks.
Tror ikke det har vært så synd på henne i helgen heller, selv om det ikke har vært så mye soving foran ovnen. Vi har «grind» vi setter opp foran ovnen, den vi før brukte til lekegrind, helt fantastisk «innretning».
Men har gått helt greit å ligge på madrassen sin i helgen

IMG_1895 (640x475)

Amanda er jo altetende, nesten. Ett av barnebarna synes at Amanda alltid skal få rester, og det var jo etter middagen i går også.. da var det igjen litt ribbe på tallerken, og en haug med grønne erter.. Jeg tenkte meg ikke om, før Amanda begynte å spise og ertene trillet over halve stuen.. hun var flink til å lete de opp og spise de da.. så det ble noen flotte klissete avtrykk her og der. Jeg har faktisk glemt hvordan det var å ha rene gulv mer enn noen timer om gangen, merkelig hvor fort man glemmer slike ting. Nå kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg så rene gulv så lenge uansett, med tre barn og stort sett hund i huset så sier det seg selv at det ikke alltid var så rent. Men er vel ingen av hundene vi har hatt før som har klint og klisset så mye som Amanda.

 

 

2 kommentarer om “Julemat og katter

 1. Lussekattene ser nydelige ut! Håper du har spist en for meg også 🙂
  Det er ikke ofte jeg nevner min første hund, Santo, men han er den eneste av mine tre som har vært flink til å være «støvsuger». Han kunne saumfare en stor stue på null komma niks og ikke hoppe over en eneste matbit noe sted. Arkas var så som så, og Nairo er ikke flink i det hele tatt.

  Liker

  1. Takk 🙂
   Amanda tar alt som ligger på gulvet, uansett om det kan spises eller ikke. Mye «spytter» hun ut igjen da, av det som ikke er mat og slik.. men prøve å spise det må hun, det kan jo være godt! Det er et syn å se henne noen ganger når hun oppdager et rusk på gulvet.
   Er nok stor forskjell på hunder ja, og litt «morsomt» når man har vært gjennom forskjellige typer, så man virkelig ser forskjell.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.