Overkant optimistisk

Fikk en liten nedtur i går kveld, først når jeg var ute med Amanda. Jeg «støtter» henne ned trappen ute her, er veldig redd hun skal falle der. Men når vi kom ned så tok jeg av kobbelet, og hun fikk gå løs (vi hadde ikke vært ute siden tidlig på morgenen, og da i bånd). Da så jeg at hun var nok ikke så bra som jeg egentlig trodde, og håpet på. Men hun var mye bedre enn dagen før uansett. Hun falt ikke en eneste gang i går, hverken ute eller inne.
Vi var så rolige inne i hele går på dagen, siden jeg og hun var alene. Men de andre som kom senere på ettermiddagen kunne si at de så det godt på henne, både på kroppen, hvordan hun gikk osv. Hodet er fremdeles skjevt også.
Jeg var vel i overkant optimistisk på hvor fort dette skulle gå, men man ser veldig godt forskjell fra fredag til i går når hun går ute her. Og inne ser man forskjell også, hun har holdt seg på føttene så langt jeg har sett og hørt.
Så, jeg er fremdeles optimistisk, og tror dette skal gå bra. Og som jeg har nevnt før, blir hun ikke helt 100% som hun var, så tar vi det fra der. Har ikke Amanda smerte og plager så ordner det meste seg.
Jeg har lest mye om hunder og slag disse dagene, og har egentlig stort sett vært positivt det jeg har lest. Har egentlig vært alle mulige forskjellige raser, men ikke noen boerboel.
Tror det er veldig tilfeldig hvem som får drypp/slag av hunder, også hvor alvorlig det er. Har lest en del om eldre hunder som har fått det, og flere av de de har hatt noen flotte år etterpå. Slik hjelper veldig å lese.
Klart det kan være litt verre med en boerboel eller en annen stor/tung hund som får noe slik, det er mye som er enklere med en liten lett hund, jeg har for eksempel ikke mulighet til å bære Amanda, eller løfte henne opp.
Jeg kommer nok til å ha det litt i bakhodet første tiden når vi begynner å gå tur igjen, blir ikke å gå langt fra hjemme her om vi går alene. Men samtidig kan man ikke tenke «tenk om» hele tiden heller, ihvertfall ikke etter første ukene 🙂
Amanda skal helst ikke hisse seg opp første tiden, håper det ikke gjelder glede.. Hun blir jo så glad hver gang vi kommer hjem, nå har jeg vært hjemme noen dager, men Tore har vært borte en del. Fredag kom han ikke hjem før veldig sent på kvelden, og Amanda ble jo så utrolig glad nå han kom inn døren, skulle tro han hadde vært borte i mange dager.
Vi var ute nå på ettermiddagene igjen, og jeg synes det går framover, Amanda «løper» litt også, selv om stilen kan diskuteres..
I morgen er mandag, så da blir det alene tid for Amanda igjen, men tror det skal gå helt fint. Hun er heldigvis en veldig rolig hund generelt sett, og vet at hun tar det veldig med ro når hun er alene på dagen slik.

IMG_1772 (640x427)


Vi kjøpte filmen «Bølgen» i går, og jeg var veldig spent på filmen. Har hørt stort sett bare positivt om den.
Det er jo nærme oss der vi bor, på en måte.. og jeg er litt «fascinert» av denne typen filmer.
Jeg ble litt skuffet på filmen, kunne tenkt meg litt mer før selve bølgen kom, og kanskje litt mer fakta.. Men film er film, dette er jo ikke noen dokumentar.
Og så var selvsagt deler av filmen mørk, på den måten at det skjedde jo om natten, og der det var mørkt.. det blir selvsagt litt mer spenning og uhyggelig på den måten.
Men alt i alt så var det en ok film.


Har fått ryddet litt i kjelleren i dag, og sortert papir og papp, tror vi seriøst må få levert litt av det snart.
Har funnet fram adventslysene, og litt annet. Adventsstjernen min fant jeg ikke, lurer på om den ble ødelagt et annet år.. jaja, får se litt mer senere, om ikke så får jeg kjøpe en ny en gang.
Jeg har fått hengt opp julegardinene mine! De rosa flotte julegardinene, som jeg oppdager begynner å bli litt slitt 😦
Jeg kommer aldri i verden til å finne så flotte julegardiner igjen (eller stoff), så får nyte synet av de i år, og forhåpentligvis neste år også.

Jeg har funnet julekanalen på radioen (p7 klem), bare julesanger hele dagen jo!

 

 

6 kommentarer om “Overkant optimistisk

 1. Hva var det som skjedde som gjorde at du så at hun ikke er så bra som du håpet på?
  Jeg synes utifra det du skriver at det høres ut som det går relativt greit. Som du sier, så har hun ikke falt noen ganger, og det tyder jo helt klart på at hun klarer å holde balansen, og på at hun har ihvertfall grei følelse i labbene.
  Jeg har store planer om å se Bølgen en eller annen dag. Jeg er normalt ikke glad i norske filmer, men akkurat denne har jeg av en eller annen grunn hatt lyst til å se. Så får vi se om jeg også blir litt skuffa.
  Mine julegardiner trenger også utskifting, men å handle gardiner er vel noe av det mest kjedelige jeg kan tenke meg, så jeg vet ikke helt når jeg skal gidde…

  Liker

  1. Jeg hadde vel trodd at hun skulle være «bedre» på å gå, ikke «dra» til siden og ikke trenge støtteskritt lenger. Jeg ser det ikke like bra inne her, hun er veldig rolig, og så er det noe med å se hva man ønsker å se.. Så hun så nok litt bedre ut inne enn ute, men for all del, hun er jo bedre, uten tvil 🙂
   Jeg er nok heller ikke så glad i norske filmer, bortsett fra noen gamle og «gamle» 😀
   Jeg har nok noen andre gardiner som skulle vært skiftet ut også, men som du sier, det er ikke det mest morsomme man gjør.

   Liker

    1. Ja hun går jo litt mer ute, og er ivrig etter å sjekke hundegården når Kaos ikke er her. Hun ser faktisk ikke ut til å bry seg om hvordan hun går i det hele tatt, men blir litt forbauset når hun må ta «støtteskrittene», eller skjener ut til siden. Når jeg tenker på hvordan det var om fredagen så er jeg glad hun er som hun er nå, uansett. Å falle på flate gulvet er ikke bra, hun er jo tung også..

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.