Vinter

Da ble det vinter, og jeg må innrømme at det er litt koselig med den første snøen, når det kommer så mye at det blir hvitt.
Det kom litt snø i går, litt mer i går kveld, og det snødde i morges når jeg var ute med Amanda. Det har jo ikke kommet slik mye mye, men greit nok.

boerboel i snøen

IMG_1476 (640x427)


Nå har jeg hatt vondt i halsen siden før helgen, ikke slik «syk» vondt, men slik irriterende.. Jeg tenkte «å nei ikke nå» med det samme, siden det var like før helgen. Det er irriterende å bli syk når man har fri eller ferie, men samtidig vet jeg at jeg har tenkt akkurat det motsatte når jeg blir syk først i uken. Hvorfor kan det ikke vente til helgen, når jeg ikke må på jobb.. litt motstridende den der. Konklusjonen blir vel at jeg ikke ikke vil bli/være syk i det hele tatt.


4 kommentarer om “Vinter

 1. Det så jo koselig ut, trenger Amanda «vinter tøy» eller går det greit sånn som ho er. Har du forresten strikke oppskrift til ev dekken til henne eller den rasen. Jeg har en maken hund i familien. Jeg har flykta fra kulda, tilbringer vinteren i Spania heretter.

  Liker

  1. Amanda har et vinterdekken, og så kjøpte jeg et ulldekken til henne nå i høst, skrev om det her https://boerboelheidi.com/2015/10/26/ulldekken-til-hund/
   Amanda brukte ulldekkenet i går, ser det på innlegget fra i går her på bloggen 🙂
   Jeg har strikket en «genser» en gang, til den forrige jeg hadde, den ble så som så.. litt for stor til Amanda. Jeg lette alle steder etter oppskrift, men fant ikke noe, så ble på «frihånd». Finnes mange oppskrifter på gensere og dekken til hund, men alle jeg har sett er til mindre hunder, har vurdert å prøve igjen selv, på et dekken, men får se. Er så fornøyd med ulldekkenet jeg kjøpte nå.
   Jeg synes at en del av «disse» hundene trenger litt på seg noen ganger, er selvsagt litt avhengig av hvor man bor og hvordan været er. Men her vi bor så er det greit å ha litt.
   Forstår egentlig godt de som flytter til varmere strøk om vinteren, jeg kjenner at jeg blir mindre og mindre glad i vinteren, men hjelper på at vi har hatt en flott høst 🙂

   Liker

 2. Jeg vet jeg skriver stort sett det samme hver høst, men jeg klarer ikke la være: snodig å se full vinter hos deg, mens her er det +10 grader, sol og fremdeles grønt gress (selv om trærne har sluppet bladene sine).
  Høsten har vært fantastisk, og den henger igjen lenge her nede. Ikke normalt at den første snøen ikke har kommet her nede enda.

  Liker

  1. Her har vi hatt slik som er hos deg helt fram til nå i helgen, fantastisk! Men siden vi er midt i november så kan jeg ikke klage på snøen heller, bare det ikke blir slik litt nå og litt da.. blir så mye jobb av det 😛 Nå harjeg brukt litt over en time ute på å måke, og tok bare der jeg måtte.. men må jo ha vei ned til hundegården, rundt til verandaen, opp til veien (for bilen) osv, så det tar sin tid. Men er jo bare helt nydelig oppi skogen, skal dit senere i dag 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.