På tide

I dag har jeg oppgradert til windows 10 o_O Jeg har bare utsatt det, og utsatt det.. det tok slik ca 8 timer fra jeg startet til alt var i orden. Så nå er det en del nytt, og etter en stund har jeg glemt alt om hvordan det var før.


Jeg hadde egentlig lyst til å på fjellet i dag, men pga været holdt vi oss i skogen. Det blåste kaldt, og kom litt snø.
Amanda måtte kle på seg litt, jeg vurderte litt hvilket dekken jeg skulle ta, men det ble ulldekkenet. Hadde hun hatt pelsen sin alle steder så hadde hun ikke fått på dekken i dag, men er man naken.. Jeg brettet ned i nakken etterhvert da, når jeg ble varm..
Kaos er hos oss i helgen siden PH er på tur.. så det ble skogstur på Kaos i dag også. Jeg lurer på om Kaos tror Amanda lider av en forferdelig sykdom som er smittsom eller noe slik.. Når de er på tur så kan han ikke komme seg fort nok fra henne..og ikke snakk om å se på henne engang.
Men det går veldig greit med de på tur ellers, Amanda later som om Kaos ikke er der, og så bykser hun til en gang eller to underveis, men er veldig halvhjertet. Hun har nok lyst til å leke, og terge.. så vi får bare fortsette turene våre.

ulldekken hund

IMG_1419 (640x427)

IMG_1427 (427x640)

IMG_1429 (640x427)

IMG_1436 (640x427)

IMG_1452 (640x427)

IMG_1454 (640x427)

Ble første turen med dette ulldekkenet, og det satt godt hele veien, selv om jeg ikke hadde strammet det noe bakerst. Fungerte veldig godt med selen under, så kan bare si meg fornøyd med alt 🙂


Jeg hadde biffsnadder til middag i dag, og for første gang laget jeg en thousand island dressing selv. Den ble overraskende god, og egentlig enkel å lage. Fant to oppskrifter jeg tenkte å prøve, så får jeg prøve den andre neste gang, den er enda enklere. Jeg liker egentlig ikke de dressingene man kjøper, så greit å prøve litt selv. Jeg pleier å lage en rømmedressing eller vinaigrette, men godt å variere litt også.

4 kommentarer om “På tide

 1. Jeg har overlevd med Windows 10 en god stund nå, og selv om det nå er helt vanlig for meg, er det enkelte ting jeg synes er tungvint fremdeles. Men, jeg tror vi får skrive det på kontoen for Kjersti-liker-ikke-forandringer-og-skulle-helst-hatt-XP-for-evig-tid.
  Ser herlig ut å komme seg ut litt. Jeg har ikke gått noen ordentlig tur på gudene vet hvor lenge, nå begynner jeg å bli dritt lei. Er kanskje manglende turer som er årsaken til at jeg alltid er trøtt også. Men, vi har fått ryddet en haug med ugress langs garasjen/innkjørselen i dag, og det er jeg veldig fornøyd med! 🙂

  Liker

  1. Det er ikke alltid alle forandringer er bedre nei, men jeg glemmer så fort 😛
   Jeg husker ikke engang hvordan fb var når jeg kom inn der, for en del år siden. For å ikke snakke om den største forandringen som var, for en tid siden.. Må innrømme at det er enkelt å ha det slik noen ganger.
   Har blitt stort sett småturer her bare også, noen ganger har vi brukt lenger tid, men fremdeles bare liten tur..
   Det som er så dumt er at det er jo mørkt like etter man kommer hjem fra jobb nå, så slik sett er helgene gode å ha.
   Nå skal jeg ta med Amanda ut å måke, kan tenke meg hun kommer til å være til veldig god hjelp.. 😀

   Liker

   1. Ja, det at det blir tidlig mørkt gjør at jeg egentlig er litt glad for at Eileif er arbeidsledig, ellers hadde det ikke blitt mye turer på Nairo for tiden. Jeg kan (under tvil) gå langs veien i mørket, men jeg beveger meg ikke inn i skogen i mørket før jeg absolutt må. Og jeg absolutt må veldig sjelden :p

    Liker

    1. Vi går i skogen hele vinteren, med hodelykt, men jeg går ikke der alene! Har prøvd sent om høsten etter skogsvei, og ble skremt ned igjen, så det skjer ikke igjen, så om å gjøre er det ikke..

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.