Det lyser i stille grender

Det er så mye snakk om vær og årstider, og  jeg har funnet ut at vi fremdeles har høst 🙂 Deilig med en lang høst, og vinteren blir så mye kortere og bedre.

Jeg skal på tur om 2 uker, og gleder meg veldig. Men det som jeg ikke var klar over var at det er den helgen første advent er. Jeg pleier alltid ordne til her hjemme og vaske kjøkken den helgen.. det blir ikke i år. Men er hjemme igjen til kvelden, så får nok tent lys.. tror jegskal gå for samme ordning i år som siste årene, telys. Da trenger jeg ikke «passe på» hvor lenge lysene skal lyse de forskjellige søndagene. har man kubbelys og andre lignende lys så synes jeg det er finest om man har lik ulik lengde på de, etterhvert som søndagene går. Og jeg klarer jo aldri det uten å sitte å passe på, og med telys er det bare å tenne ett, to, tre eller fire, alt ettersom hvilken søndag det er, og bare la det brenne ned.
Og når jeg først er inne på lys, kjøpte meg et duftlys i høst. Jeg pleier ikke kjøpe duftlys, siden jeg stort sett alltid ender opp med å synes lukten av de er «usj». Men dette lyset lukter så godt at det ikke kan beskrives, det er vaniljelukt, men ikke slik kunstig ekkel lukt. Det hjelper litt at det er flott å se på også

vanilje duftlys duftlys vanilje IMG_1391 (640x427) (2)

Jeg begynte å skrive om advent, men går jo veldig fort til jul også. Vi har jo «alltid» vært hjemme julekvelden.. Nå i år skal vi bort på julekvelden, det blir litt merkelig, men samtidig veldig greit, håper jeg. Jeg kan jo ikke si så mye om at jeg slipper stresset med ribba og alt det andre, siden jeg ikke har så mye med det å gjøre i utgangspunktet her hjemme heller. Så slik sett blir det ikke stor forskjell, tviler på at jeg får ansvaret for desserten..

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Og nå fikk du meg til å sitte og synge «Det lyser i stille grender av tindrande ljos i kveld. Og tusende barnehender mot himmelen ljosa held». Så kan jeg ikke mer, men det er kanskje greit? :p
Gleder meg til du skal på tur!!! 😀

Lik

Hehe, jeg så ikke koblingen til sangen før etter jeg postet, skulle spart den noen uker 😛
Ja det er jo plutselig ikke lenge til, har vært så langt fram, og nå er det to uker til bare 😀

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: