Bestilling av noe som begynner på a

Jeg syklet hjem i dag, gjør det ikke så ofte lenger, og det merkes.. Fikk gitt Amanda mat tidlig, så vi kunne gå en liten tur før det ble mørkt. Men det blir så tidlig mørkt at det begynte å skumre bra mye før vi var nede igjen.
Hun var morsom når vi skulle gå, så «stram» og flott, og så til alle kanter for å se hvor Kaos var, men han sto i hundegården, og skulle gå tur senere. Håper vi får gått en lenger tur sammen til helgen, ikke bare slike småturer.

Jeg skulle bestille meg en del medisiner fra apoteket i dag, var så «heldig» at jeg går tom for nesten alt samtidig, men så er det dette med navn på medisiner da.. Medisinene jeg bruker ang allergi og slik kan jeg, og jeg ramset opp hva jeg skulle ha, og så til slutt: «jeg skal også ha noe som begynte på a eller c, som jeg ikke husker hva heter, og hadde jeg husket det så hadde jeg aldri klart å uttalt det», blir spennende å se.. Haha, neida, de ser jo reseptene mine, så var enkelt å finne utav det. Jeg hadde ikke tilgang til reseptene mine når jeg ringte, så husket ikke hva det var.

Nå er det snart kvelden her, Amanda tyvstartet

IMG_1381 (640x427)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..