Klokketull

Mange klokker stiller seg automatisk ved overgang til sommertid/»vintertid», veldig greit. Nå var vi borte i helgen, så når vi kom hjem så stilte jeg klokkene på kjøkken og bad, og trodde jeg hadde full oversikt..
I morges skulle jeg ikke bli med Tore, siden han skulle dra så tidlig (veldig tidlig), så jeg gjorde fra meg på jobb i går ettermiddag, og skulle dra senere i dag.
Jeg våknet når Tore dro, men sovnet igjen. Amanda vekte meg noe senere, men siden jeg hadde anledning til å sove litt lenger, så klart jeg skulle det.. Når jeg våknet igjen noe senere så så jeg på klokken, og tenkte det var greit å stå opp, var dessuten ikke trøtt heller. Jeg og Amanda sto opp, gikk på badet, og der så jeg på klokken.. Tenkte at dette var da rart, hadde Tore stilt klokken igjen? Sjekket mobilen, men der var klokken det samme som klokken på badet. Da kom jeg på at jeg hadde ikke stilt klokken på soverommet! Men da var vi oppe, så like godt å gjøre det beste ut av det, og jeg lå jo dessuten 50 min lenger enn jeg gjør til vanlig.
Jeg synes det er greit å ha god tid om morgenen, så da pleier jeg (og Amanda) å stå opp tidlig, hun kommer jo alltid diltende etter. Det har blitt en så inngrodd vane hos henne, at om morgenen i bobilen så står hun også utenfor badedøren og vil inn.. Så stor bobil har vi ikke, at vi begge får plass der, kunne eventuelt latt henne sitte i dusjen der 😛
Tilbake til tid ja, har erfart at noen ganger trenger Amanda litt lenger tid ute om morgenen, og da er det kjedelig å måtte stresse for at hun skal bli ferdig, noe som forresten ikke lar seg gjøre heller. Så da er det bedre å legge inn litt ekstra tid, enn å måtte vaske hus når man kommer hjem fra jobb.
Klokken på soverommet har jeg forøvrig ikke stilt enda, tror jeg skal gjøre det i kveld.. bruker jo alarmen på mobilen til vekking, så den andre klokken er der bare liksom.


Jeg bestilte meg nye sko i går, må bare innse at jeg trenger et par til.. neida, men ene paret jeg bruker passer plutselig ikke så bra lenger. Merket det på en tur vi hadde i fjor også, hadde mest lyst til å ta av meg skoene og gå i ullsokker. Jeg liker å ha muligheten til å ha ullsokker i skoene, da blir man ikke like frossen og våt.. som med vanlige sokker.
Jeg lot fornuften råde når jeg skulle kjøpe sko denne gangen, de er hverken fancy.. pene.. eller noe som helst spesielt med de. Nå går jeg jo ikke etter slike kriterier når jeg velger sko til vanlig heller da, men det skader ikke at det f.eks er noe farger på de.. Jeg vil ikke ha hele regnbuen på skoene, ser en del joggesko og andre sko er så fargerike at man ser skoene før man ser personen, slike sko kommer jeg aldri til å kjøpe meg, men hver sin smak. Veldig mange sko er slike, så de er nok populære, er bare jeg som er sær.
Nå bestilte jeg meg litt større sko enn de jeg har også, for er veldig overbevisst om at føttene mine har vokst..
Tore har skrytt av av skoene sine, om hvor gode de er på alle måter, passform osv, så jeg fant fram til damemodellen av de samme skoene, så får vi se.. Føtter er forskjellig fra person til person, så de trenger overhode ikke passe meg, men får se, retur er en fin ting om noe ikke passer.


Men tilbake til klokken litt, eller rettere sagt sommertid og «vintertid». Det er like dumt hver gang synes jeg, og jeg synes vi kunne hatt lik tid hele året. Kom på et bilde med tekst som jeg leste et sted på fb i helgen, husker ikke helt hva som sto, men fritt «oversatt»: Man kan ikke klippe 30 cm av et teppe, sy det fast på den andre siden og påstå at teppet er blitt 30 cm lenger!
Nok klokken i denne omgang.


Er vel tid for å ha ut Kaos snart også, tenkte han skulle får være inne litt lenger, men kanskje ikke noen grunn til å vente for lenge..
Amanda har jo løpetid nå, så holder hundene på hver sin del av hagen.. Amanda oversiden og Kaos nedsiden. Selvsagt vet han at hun har løpetid, men Amanda trenger liksom ikke gå å vifte foran nesen hans for det.. Hun får heller ikke lov å gå ned til hundegården når han ikke er der, kan jo ta litt hensyn.
Det var forresten ikke noe tegn til interesse i det hele tatt når vi gikk tur i går kveld, Kaos hadde fokus rett fram, og til siden.. Amanda hadde også fokus til siden, hadde hundene vært løse hadde det gått bare sekunder før det hadde vært full los der.


IMG_0850 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..