Hverdag igjen

Skal si jeg er effektiv, noen ganger.. I dag jobbet jeg «lang» dag, hjem å matet Amanda, støvsugde midt på gulvet, og moppet midt på gulvet, satte på en vaskemaskin og så gå en rask skogstur med Tore og Kaos. Alt dette til halv seks, da var det tid for å spise..
Tror ikke det blir å gjenta første uken.
Amanda ble så sliten at hun forsvant på soverommet når vi kom hjem, kan nok ha noe å si at det er kjølig der også, her framme fyrer jeg på ovn.
Begge hundene var helt overbevisst om at det sto «noe» like oppe ved der vi gikk i dag, flere ganger. Var helt ferske elgspor i stien også, så jeg var veldig forsiktig på tur nedover.. Da var det kort bånd så jeg skulle ha litt mer kontroll..
Det var nesten så jeg angret på at jeg har vært så bestemt med at Amanda ikke skulle dra i båndet når vi gikk tur i dag, det hadde hjulpet bra i motbakkene. Men vi får ta det som trening, det trengs.


Det var varmegrader når vi sto opp i morges, og tror det er meldt bra vær lenge! 🙂
Passer egentlig bra, siden jeg skal sykle på jobb i morgen tidlig, greit med bare veier. Blir nok ikke så mye sykling framover tror jeg. Trives nok best med å sykle vår, sommer og høst.
Det blir plutselig tidlig mørkt om kvelden, hva skjedde med å ha lenger dag? Stiller jo klokken slik at det blir kortere dag..
Snart er det mørkt både når vi drar på jobb og kommer hjem igjen. Får finne fram hodelykten igjen, til turene i skogen.


Jeg skulle begynt å logge cacher, men det er et tiltak å begynne. Er jo morsomt å se hvor mange det blir osv, vet at jeg har passert 1000 når jeg logger ferdig. Må logge en fra en annen tur vi hadde også, oppdaget at jeg hadde glemt en, veldig fort gjort.
Kan jo bli morsomt å se hvilken cache som ble nr 1000 også, regner med at det ble en i trailen et sted, jeg er ikke så opptatt av «slik», det får bli som det blir tenker jeg. Men at jeg skulle passere 1000 cacher dette året hadde jeg ikke trodd, har blitt mange i år, så da spørs det neste år..


IMG_0947 (800x533)

4 kommentarer om “Hverdag igjen

 1. Gratulerer med 1000!!! Hvis du ikke allerede har tatt meg igjen, så er det like før 😉 Jeg har ikke mange planene om mye caching resten av dette året, men jeg har en drøm om å ta noen til. Får se om Eileif og jeg får til en tur ut en dag, og så er det mulig det blir en tur til Romeriketraktene igjen før året er omme.

  Liker

  1. Versjon 2 😀

   Takk! Skal sjekke etter jeg har kommet så langt at jeg har logget, er et tiltak å begynne kjenner jeg. Oppdaget forøvrig at jeg hadde glemt å logge en på en trail tidligere i høst, fort gjort.

   Liker

    1. Haha, ja du sier noe der. var bare flaks at jeg oppdaget det også, skulle inn å sjekke om noen andre hadde logget den vi ikke fant, og for ågjøre det enkelt så tok jeg opp geocaching kartet, gikk inn på trailen for å finne den ene «grønne», stor var forbauselsen min når jeg oppdaget at Tore hadde logget «funnet».. Og jeg hadde ikke logget «DNF», da begynte jeg å lure, men koblet jo ikke 😛 Etter litt oppdaget jeg at jeg hadde to «grønne» på trailen, så hadde rett å slett glemt den bort. Tidligere i sommer oppdaget jeg en Tore ikke hadde logget, er veldig fort gjort, men litt «surt» å ikke logge de man finner.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..