Hjem kjære hjem

Da er vi hjemme igjen. Turen har vært veldig fin, og vi har kost oss skikkelig. God mat, mange cacher, og hyggelig selskap.
Det er godt og «komme seg bort» nå og da, og så er det så godt å komme hjem etterpå 🙂

Vi hadde ikke planlagt dagen i dag, heller.. så etter vi sto opp og ordnet oss alle sammen så var det å legge planer.. vi fant ut at å kjøre samme vei hjem igjen var helt uaktuelt, det var som et vaskebrett deler av den. Så da fant vi en annen vei, og klarte å få med noen cacher i dag også.
Vi var så uheldige med en av de, vil si vi fant den ikke, men så kom CO, og hun var ikke verre en at hun var å hentet en ny cache som vi signerte loggen i og la på plass, (den gamle var borte)

Turen har vært veldig bra humørmessig, bortsett fra to episoder. I går klarte jeg å bli klissvåt på sko og sokker veldig tidlig på dagen. Jeg er jo vant til det, og har med ekstra sko og sokker, men det var så j**** irriterende. Humøret var litt dårlig en stund da, men det kom seg fort, kan jo ikke la slike bagateller ødelegge.
I dag var humøret bra, men så ble jeg irritert på Tore! Vi satt å snakket om hvilke cacher vi skulle ta, hvilken vei vi skulle kjøre videre. Tore forklarte hva han syntes var lurt, men det var jo overhode ikke noe særlig lurt. Det ble mange mil ekstra for en cache, som det ikke var noenting spesielt med. Og jeg hadde lyst til å hjem igjen før det ble sent.
Jeg satt jo med nettbrettet og så på kartet, og forsto ikke hvordan Tore ikke kunne se det samme som meg, vi kunne spare flere mil på å ta veien som jeg foreslo, og jeg kjente at humøret minket og irritasjonen steg. Men, jeg ga meg likevel etterhvert, siden den cachen tydeligvis var så viktig.. og det var flaks, for meg. Jeg så litt mer på kartet og fant ut at noen hadde tatt veldig mye feil, så mye feil at jeg ikke klarte holde meg alvorlig, og lo så tårene trillet, lenge. Skulle vi gjort som jeg sa så hadde det blitt mange mil ekstra, og vi hadde kjørt nesten i ring. Det var ikke bare jeg som lo, når jeg fikk forklart hva jeg hadde tenkt, jeg tenkte et øyeblikk å holde kjeft også, men det var jo ikke rettferdig at jeg skulle bli så irritert på noen andre, når det var jeg som bommet så grovt. Jeg lurer egentlig på hva jeg tenkte.. en forklaring er at jeg ikke så stort nok område av kartet, og mangler det som heter orienteringsevne. Bra at Tore har mye tålmodighet.. og humoristisk sans 😀

I går kveld regnet det, ikke så rent lite heller. Hadde regnet i natt også, men det hørte ikke jeg, for jeg sov.. Heldigvis hadde varmen fungert bra i natt, tror termostaten hadde stått på for lavt første natten, i natt ble det nesten for varmt. Men Amanda sov rolig og godt hele natten i natt også. Hun «maste» litt i morges, så jeg sto opp, og da fikk hun litt morgenmassasje, og storkoste seg. Hun lå på siden med alle føtter rett ut.
Ellers har vi vært veldig heldige med været i helgen, var isende kaldt på Dovrefjell, vi var å luftet Amanda. Heldigvis trengte hun ikke mange minutter ute. I morges gikk vi litt lenger, var så behagelig temperatur, og Amanda syntes det var godt med en snuse og skvette tur..

Nå ligger Amanda rett ut på sofaen, og snorker. Hun syntes nok det var godt å komme hjem hun også.

Jeg er elendig til å ta bilder på slike turer, husker nesten aldri på det, men det blir da noen

IMG_1143 (800x533)

IMG_1149 (800x533)

IMG_1150 (800x533)

IMG_1152 (800x533)

IMG_1156 (533x800)

DSC_0030(1) (800x450)

DSC_0035 (800x425)

IMG_1166 (800x533)

2 kommentarer om “Hjem kjære hjem

 1. Det var dette med geografiske kunnskaper igjen da :p Godt at dere kan le av det etterpå!
  Bildet av stranden var nydelig! Og skogen der Tore går foran deg ser herlig ut! I tillegg var skyggebildet av dere kjempeartig 🙂

  Liker

  1. Lurer på hvor jeg var i alle geografitimene.. og hvem som har fått den orienteringssansen som jeg skulle få, lit rart det der!
   Ja klarte å få med bilder av noen av de fine stedene denne gangen, man kommer jo på så flotte, rare og spennende steder med denne hobbyen 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..