Helgetur

Da har vi tatt kvelden igjen, sluttet å finne cacher ved halv fem tiden, og begynte å lete etter en bensinstasjon isteden. Fikk fylt til slutt, og da var det å finne et sted å ligge, fant det også.
Sov bra i natt, selv om dt ble skutt «klin inntil» bobilen i går kveld, vi var ute å gikk en liten kveldtur med Amanda ved ti tiden, og så smalt det. Litt småekkelt på en slik tid på døgnet, og så nært.
I morges syntes jeg det kjentes kaldt ut utenfor dynen, og det viste seg at ovnen hadde slått seg av i natt, stakkars Amanda 🐶
Amanda var rolig hele natten, var sikkert stiv av kulde 😔 Jeg hørte henne i morges en gang, men jeg så på klokken, og la meg til å sove igjen.

Vi begynte å cache i dag, skrev opp nummeret på den cachen vi begynte på, og nummerene på de som var noe «spesielt» ved, som den vi ikke fant!
Ved ene cachen vi fant satt en flokk med elgjegere, ved et bål. Cachen hang i et tre fem meter fra de.. Dere nærmer dere, sa en av de når vi begynte å lete, de visste om den. Tror de hadde funnet et par til, hørtes slik ut.

Amanda har aldri vært så rolig på biltur/cachetur før, tror det var typen cacher vi tok som gjorde det. Hun er jo alltid rolig i bil, men har det med å «stresse» underveis, det var det ikke noe av i dag.

Nå har vi laget middag og spist, og da er det bare å slappe av resten av kvelden. I kveld som i går kveld har vi fsktisk klart å finne et sted med dekning til tv, og elendig dekning til mobil/mobilnett. Har vært uten mobildekning størstedelen av dagen i dag, slik er det utenfor sivilisasjonen…

Da får vi vel sette oss og finne ut hva vi skal i morgen, og hvor vi skal kjøre hjem igjen.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..