Slubbetro

Middagen ble inntatt i lag med Derric i dag, må innrømme at den serien ikke er like skummel nå som da jeg begynte å se den første gangen.. Husker jeg gjemte meg bak en stol å smugkikket første gangene jeg så på. Men musikken var like fin, Frank Duval.

Vi startet dagen tidlig i dag, jeg og Amanda sto opp klokken fem! Det tenkte jeg ikke på når jeg skulle legge meg i går kveld.. det ble ingen bra kombinasjon, så var greit med noen minutter på sofaen i kveld.
Isbilen kjørte her i kveld.. jeg lurer på om Amanda har noen avtale med de, for hun maser når de kjører forbi. Jeg synes egentlig at istiden er på tur over nå, i morges når jeg sto opp var det iskaldt på soverommet, og syntes synd i Amanda, som ikke har noen dyne.. og ikke skal hun ha noen heller, de har en tendens til å eksplodere når hun er alene med de.

Amanda hadde det travelt når hun skulle spise i dag, siden hun plutselig måtte følge med på veldig mye annet, hun spiste litt, løp fra matfaten ( o_O ) spiste litt til, og så skulle hun drikke.. Når Amanda drikker så er det nesten behov for varsel om våte gulv, snakk om slubbetro! Men, det er noe man må leve med, og Amanda drikker jo litt både nå og da.. må innrømme at når jeg har vaska gulv, så hører jeg etter når Amanda drikker (man hører det egentlig ganske bra også) og så står jeg klar med litt tørkepapir, og får tørket henne.

Amanda kom ikke så langt at hun fikk lagt seg i sengen i kveld.. kanskje jeg burde sjekke «barskapet» 😆

DSC_0002(1) (674x800)

6 kommentarer om “Slubbetro

 1. Det er alltid sesong for is! Is er like godt på en solvarm dag som det er på en dag hvor man har lagt altfor mye ved i ovnen og man sitter i shorts og bikinioverdel i sofaen mens vinden uler og snøføyka står på utsiden :p
  Slubbetro?? Det uttrykket har jeg aldri hørt før. Jeg tror jeg skjønner meningen med det, jeg skjønner ihvertfall sammenhengen, men hvis du kan forklare, hadde jeg blitt veldig glad 🙂

  Liker

  1. Jeg synes egentlig ikke det er sesong for is noen gang :p
   Slubbetro er kanskje et dialekt ord, noe man sier om noen som slubber (søler) skikkelig.
   Slubbe er jo et ord som blir brukt (tror jeg..) men hvor tro i slubbetro kommer fra, det vet jeg faktisk ikke
   Vi har jo mange ord i dialekten her som jeg ikke engang vet hva betyr, ikke alltid så enkelt med dialekter.

   Liker

    1. Ikke det nei, trodde det var et godt kjent ord jeg 😆 Jeg bruker det nok ikke så ofte selv heller da 😛
     Dialekter kan være utrolig vanskelig synes jeg, og jeg ser jo at dialekten her ikke er av de enkleste, jeg sliter jo når folk skriver på dialekten som er her og jeg må lese, og skulle tro jeg var vant til den.

     Liker

     1. Jeg tror det norske skriftspråket er på vei vekk. Antagelig ikke i løpet av vår levetid, men på sikt tror jeg at gramatikk og tegnsetting blir mer og mer borte, og at folk skriver mer og mer som de prater. Og det synes jeg er fryktelig trist!

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..