Mystery med bur

Endelig ble vi ferdige med buret til Amanda, og det ble veldig greit. Det ble ikke tid til noe pussing/lakking osv, så utseendemessig kunne det sikkert vært litt bedre, men det betyr jo lite.

Hundebur i bobil

Er litt spent på hvordan Amanda vil like å være der, hun har ikke prøvd buret enda.. Nå sitter jo jeg rett foran henne, og kan om det er nødvendig sitte i sofaen ved siden av også, men det ser jeg egentlig ikke noen grunn til at jeg skal måtte gjøre slik det er nå.
Buret tar jo den doble sofaen på siden, men siden vi har stoler foran vi kan snu mot bordet og den andre sofaen, så gjør det ikke så mye når det er bare oss.

Det er igrunn veldig greit med en bobil man kan variere bruken litt med, når man tar ut buret er det sitteplass til seks, og liggeplass til seks. Nå har vi to dobbeltsenger, så vi kan ligge i hver vår. Nei det hadde blitt kjedelig..

Fikk en liten overraskelse når jeg kom inn i bobilen i dag, skulle sjekke hvor kaldt det var i kjøleskapet, det var det kaldt! Minus i øverste hyllen, da var jeg snar om å justerer litt, og der i øverste hylle hadde jeg selvsagt poteter, for varmen stiger jo.. Blir nok litt prøve og feile med mye slik når bilen er helt ny for oss, og om det verst vi gjør er å fryse noen poteter, så er det igrunn greit.

Det høljer ned ute, så frister lite å ordne til det siste som mangler, håper det blir et lite gløtt med opphold utpå dagen litt, da blir alt så mye enklere.
Vi har forresten igjen å fylle vann på vanntanken, er spent på om Amanda godkjenner vannet fra denne bilen.. Fra de to første bilene så har hun ikke drukket vann fra vanntankene. Vi måtte kjøpe vann første gangen, senere lærte vi å ha med vann. Har fyllt et par 5 l flasker med vann, så vi har litt. Og kan jo etterfylle de flasken på turen.
Vi har med oss egen vannslange også.. kjekt å ha har jeg lest.

3 kommentarer om “Mystery med bur

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..